Szeretnétek 30% kedvezménnyel Ciprusra utazni, az Aegean Airlines-al ezt most könnyen megtehetitek!

Gondolom mindannyian elkezdtetek már azon gondolkozni, hogy hova is kéne menni a télen?

Lehet, hogy ez az újabb akció az Aegean,- illetve Olympic Airlines jóvoltából megadhatja a választ?

Lássuk a részleteket!

18th October 2017 (Aegean)

Az ajánlat csak és kizárólag az Athénból, és Thessaloniki-ből közlekedő transzfer járatokra, vagy bármely más Görög reptérről induló, vagy ide érkező közvetlen nemzetközi járatokra érvényes, mind egy irányú, mind oda-vissza történő utazási viszonlyaton. Itt jegyeznénk meg, hogy az Aegean és az Olympic között code-share szerződés van érvényben, ennek megfelelően, ha a foglalásaitokat csak és kizárólag az egyik légitársaság weblapján intézitek el, akkor kérlek vegyétek figyelembe, hogy a nemzetközi üzemeltető minden esetben az Aegean Air, míg a belföldi üzemeltető a legtöbb esetben az Olympic Air lesz. A foglalási időszak ezen akció bejelentésétől számítva egészen 2017. október 4-én 23:59 EEST-ig (Eastern European Summer Time) tart. Míg az utazási időszaknak 2017. november 6-a, és 2018. március 22-e közé kell esnie. Azonban a fentebb említett dátumok között az alábbi időszakok nem képezik az ajánlat részét.

  • 2017. december 15-e és 2018. január 7-e
  • 2018. február 15-e és 2018. február 20-a

15%-al olcsóbban utazhattok, amennyiben az utazásotok 2017. november 6-a és 2017. december 14-e közé esik. 30%-al olcsóbban utazhattok, amennyiben a tervezett utazás 2017. január 8-a, és 2018. február 14-e, valamint 2018. február 21-e és 2018. március 22-e között történik. A 15%, illetve 30% kedvezmény az összes közvetlen járat viteldíjából, és üzemanyagfelárából értendő. A foglalási rendszerben található árak, már a fentebb említett kedvezmény igénybevételével számított díjakat tartalmazzák. A kedvezmény a repülőtéri illetékekre, és adókra nem vonatkozik. A betéti,- és hitelkártyákkal végzett tranzakciókra, amennyiben azokat az aegeanair.com vagy az olympicair.com weboldalon készítitek a légitársaság extra költséget nem számol fel.

A tájékoztatás nem teljeskörű. További részletekért keressétek fel az aegeanair.com, vagy az olympicair.com weboldalakat.

Amennyiben pedig bármi kérdésetek van, akár a foglalást, akár az Olympic Airlines-t, vagy bármely más Star Alliance légitársaságot, illetően, akkor ne habozzatok megkeresni minket. Akár a kommentek között, akár az elérhetőségeinken.

Ha tetszett ez a cikk, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-t, illetve osszátok meg, hogy minél több emberhez elérjen. Amennyiben nem szeretnétek lemaradni a további tartalmainkról sem, akkor pedig iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül, vagy kövessetek minket az alábbi közösségi média platformok bármelyikén.

Mégegyszer köszönjük, hogy ismét velünk tartottatok! Sziasztok!


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50

Szutor Márk

Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
YouTube: http://www.youtube.com/user/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Email: szutor.mark@mndsblog.com

olympic_airways_logo1280px-aegean_airlines_logo-svg

© Szutor Márk
Copyright by M&D’s Blog 2014 – ©

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.