A British Airways üdvözli a több mint ezer diákot a Work Experience Month 2017 program keretében.

BA Media CentreA tanulóknak lehetőségük lesz arra, hogy megtapasztalják a légitársaság világszínvonalú fejlesztéseit, és elérhető helyiségeiket.

Arról már nem is beszélve, hogy az ott dolgozó kollegáktól értékes tapasztalatokat szerezhetnek, miközben a Heathrow, Cardiff, és Glasgow repterein lévő mérnöki központban.

Vagy a Global Learning Acadamy training centerében töltik az idejüket.

A diákoknak lehetőségük nyílik majd a szakma legjobbjaitól elsajátítani a légitársaság működtetésének alapköveit, miközben a Heathrow Terminal 5-n Operations Centre-ben.

britishairways_216861868803142

Itt lehetőségük lesz az ügyfélkapcsolatokért felelős munkatársakkal, a turnaround managerekkel, valamint a csomagkezelőkkel, a load-controllerekkel, és a Cargo specialistákkal együtt dolgozniuk. Így bárhova is viszi őket a jövőjük a légiközlekedés színes üzemágában biztos, hogy megtalálják majd a nekik tetsző lehetőségeket.

Alex Cruz, a British Airways Vezérigazgatója elmondta:

“Ez egy remek lehetőség, bármely fiatal számára, akik a légiközlekedés színes, és érdekes világa felé szeretnének nyitni a későbbiekben, és nagyon büszkék vagyunk arra, hogy támogathatjuk az ő elképzeléseiket. Hiszünk abban, hogy a megfelelő inspirációval, tudjuk megragadni a jövő generációjának fantáziáját, és mi magunk is privilégiumnak érezzük, hogy a több évtizedes tapasztalatunkat, és korszerű módszereinket megoszthatjuk az Egyesült Királyság minden tájáról érkező hallgatókkal. Az utazási üzemág hatalmas mennyiségű lehetőséget, kihívást, és biztos talajt adhat mindazoknak, az első lépés megtételéhez, akik még nem kötelezték el magukat egy-egy szakma iránt. Hiszen a lehetőségek tárháza végtelen, még akkor is, amikor a hallgatók már egy hajózó személyzet részeként, telefonos,- vagy személyes ügyfélszolgálati munkatársként, vagy mérnökként helyezkednek el.”

britishairways_216861698782

A British Airways munkatársai, a cég minden üzemágából a diákok rendelkezésére állnak majd, hogy megosszák velük értékes tapasztalataikat, és tudásukat. Miközben megmutatják a hallgatóknak azokat a trükköket, és ismertetik velüket azokat a tippeket amik szükségesek ahhoz, hogy a légitáraság igencsak komplex globális járatüzemeltetése megvalósítható legyen, több mint 200 rövid,- és hosszútávú úticéljára. Miközben azt a világhírű ügyfélközpontúságot, és a legmagasabb szintű biztonságot, és karbantartást nyújtják a flottában szolgáló több mint 280 repülőgépen.

Max Rann, a British Airways szakmai gyakorlati mérnöke, aki korábban részt vett a légitársaság ‘work experience programme-jában’ elmondta:

“Hallgatóként semmilyen tapasztalatom nem volt a munka világában. Így joggal állíthatom, hogy a légitársaság ‘Work Experience Programme-ja’ egy kiváló lehetőség arra, hogy betekintést nyerhessenek az arra érdeklődők, hogy egy hatalmas légitársaság miként tartja karban a flottáját. Az idő, amit akkor a British Airways-nél töltöttem inspriált arra, hogy végül a British Airways Mérnöki Gyakornok programjára is jelentkezzem.”

britishairways_216861859509730

A légitársaság mindennél jobban elkötelezett, hogy a következő generáció, mind női, mind férfi tagjait motiválják, és segítsék appban, hogy a légitársaság legalapvetőbb működési feltételeihez szükséges ismereteket elsajátítsák. Legyen szó akár a mindennapi reptéri műveletekről, az ügyfélközpontú állásokról, vagy a légitársaság központjából koordinált feladatokról. A program sikerességét az is jól mutatja, hogy azon hallgatók, akik a múltban részt vettek bármely meghirdetett “képzésen”. Azok jóval hamarabb, és jóval nagyobb esélyekkel indultak el a légiközlekedési iparágban való karrierjük építésében. Akár más társaságoknál, akár a légitársaság szakmai gyakorlati, vagy posztgraduális lehetőségeit kihasználva.

A légitársaság kifejezetten női hallgatókra irányuló kampánya most méginkább arra próbálja motiválni a résztvevőket, hogy olyan állásokat, és lehetőségeket is vegyenek számításba a karrierválasztásuk során, amikre addig nem feltételnül gondoltak volna. Így mindenképpen szívesen fogadják azokat a visszajelzéseket, ahol ezen hallgatók a későbbiekben pilótaként, vagy repüléstechnikai mérnökként szeretnének elhelyezkedni.

Fran Catling a British Airways Senior Global PR Igazgatója, aki a cégnél történt elelyezkedése előtt Max-hez hasonlóan részt vett a légitársaság ‘Work Experience Programme-jában’ elmondta.

“A program egy nagyon jó elképzelést adott arról, hogy mit is tudna nyújtani számomra az utazási/utaztatási szektorban egy karrierlehetőség. Diákként, hallgatóként nincs tisztában az ember azzal, hogy különböző munkalehetőségek vajon mivel járnak majd, és ezen jellegű tapasztalat minden esetben sokat segíthet eldönteni, hogy erre van-e szükséged. Abszolút nincs ahhoz fogható élmény, mint amikor az ember egy kicsit be tudja piszkolni a kezeit, miközben a szakma legjobbjai támogatják, és segítik őt a döntések meghozatalában. Én mindenképpen javasolnám mindenkinek a részvételt!”

britishairways_216861116193006


Köszönjük a légitársaság minden munkatársának a szoros együttműködést. Illetve mindenkinek javasolnánk, hogy minél hamarabb használja ki ezt a kiváló lehetőséget.

Ha bármi kérdésetek van a foglalásokkal, a British Airways-el, vagy bármely más OneWorld Alliance légitársasággal kapcsolatban, akkor ne habozzatok meg felkeresni bennüneket az alábbi elérhetőségeink bármelyikén.

Ha tetszett ez a cikk, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-t, illetve osszátok meg, hogy minél több emberhez elérjen. Amennyiben nem szeretnétek lemaradni a további tartalmainkról sem, úgy kérlek iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül, illetve kövessetek bennüneket az alábbi közösségi média oldalak mindegyikén.


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50

Szutor Márk

Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
YouTube: http://www.youtube.com/user/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Email: szutor.mark@mndsblog.com

british-airways-logo

© Szutor Márk
Copyright by M&D’s Blog 2014 – ©

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.