Dreamflight 2017, British Airways Press Release

A British Airways személyzete, egy hadseregnyi önkéntes, és különböző hírességek mutatták meg a Dreamflight 2017-nek az X-Factor-t.

Több száz gyermeknek volt lehetősége arra, hogy a UK X Factor idei nyertesével Stacey Soloman-el, valamint múltbeli Eastenders szereplővel Joe Swash-al találkozhassanak.

A Dreamflight 2017 eseménysorozat Heathrow-i megnyitóján.

Dream Flight 2017

Stacey és Joe folyamatosan beszélgetett a gyerekekkel, még mielőtt a kifejezetten erre az alkalomra lefoglalt Jumbo Jet elvitte volna őket Orlando-ba. Ahol a gyerekeknek lehetősége lesz a Harry Potter World meglátogatására, és arra, hogy a SeaWorld-ben a delfinekkel ússzanak.

Stacey Soloman elmondta:

“Egy csodálatos lehetőség volt az, hogy a Dreamflight-on résztvevő gyermekekkel találkozhattam a mai nap során. Nagy öröm számomra, hogy a jótékonysági szervezet ennyire nagyszerű munkát végez, és leírhatatlan élmény volt látni azt, hogy mennyire várják a stílusosan eltöltendő floridai útjukat a fiatalok, az ő privát British Airways Boeing 747-esükön.”

Joe Swash elmondta:

“Jó volt látni, minden résztvevő arcát, és főleg azt a várakozással teli csillogást a szemükben! A munka melyet a Dreamflight végez csodálatos, és megtiszteltetés volt, hogy az idei túrának én is részese lehettem!”

A Dreamflight minden évben azon dolgozik, hogy minél nagyobb összeget gyűjtsön össze azért, hogy lehetővé tegyék a kifejezetten erre a célra charterezett Boeing 747-400-as bérlését, hogy az nagyjából 200 súlyosan beteg, vagy rokkant gyermeket elrepítsen egy életre szóló tíz napos utazásra Floridába. Ahol a fiatalok a Walt Disney World, a SeaWorld, és a Universal Studios programjait élvezhetik.

Dream Flight 2017

A British Airways minden évben együtt dolgozik a Dreamflight csapatával, hogy az indulást igazán különlegessé tegyék. Egy hadseregnyi önkéntes, köztük Darth Vader és a Rohamosztagosai, az Air Cadet National Marching Band, és a British Airways pilótái, valamint kabinszemélyzete várták a gyerekeket beszállás előtt.

Philip Ticehurst a British Airways kapitánya, aki most már több mint 11 éve segíti a jótékonysági szervezet gyűjtési munkáját, és aki folyamatosan jelentkezik önkéntesként arra a nemes feladatra, hogy elrepítse a résztvevőket Orlando-ba nem sokkal indulás előtt elmondta:

“A Dreamflight esemény az abszolút kedvenceim közé tartozik, és egy kiemelkedő pontja az évnek. A gyermekek mindannyiunk részére hatalmas inspirációt nyújtanak, és kitűntetésnek érzem, hogy a British Airways munkatársaként támogathatom ezt az életreszóló túrát.”

Dream Flight 2017

Natasha Baker MBE, és Liz Johnson, mindketten elhozták a 2016-os Rio de Janeiro-ban megtartott Paralimipiai Játékokról az arany medált, most úgy szintén részt vettek a túrán, hogy egy kicsit nosztalgiázzanak azokról az időkről, amikor fiatalokként ők is részt vettek Dreamflight által szervezett eseményeken. Illetve azért, hogy együtt ünnepeljék a jótékonysági szervezet fennállásának 31-ik évfordulóját, és megosszák történeteiket a gyerekekkel.

Dream Flight 2017

A Dreamflight egy az Egyesült Királyságban 1987-ben megalapított jótékonysági szervezet, melynek létrehozását mind a cég, mind egy volt Cabin Crew alkalmazottuk Patricia Pearce MBE támogatta. És melyet a British Airways alkalmazottai, valamint orvosok, nővérek, illetve fizioterapeuták támogatnak önkéntes munkájukkal minden évben. 2016 végére 5638 résztvevője volt a Dreamflight programnak, melyet 83 orvos, és 287 nővér, valamint 305 Egyesült Államokbeli önkéntes, illetve 103 British Airways hajózószemélyzet támogatott a túrák során. Minden évben 11 különböző vidámparkot látogatnak meg a résztvevők, és eddig összesen 4228 kép készült Mickey Mouse-al, 16914 jégkrém fogyott el, 2304 “puszit” adtak a delfinek a Discovery Cove-ban. 7480 sikítás hangzott el a Thunder Mountain-en. Arról már nem is beszélve, hogy a Dreamflight-on résztvevő gyerekek közül 37-en hoztak el egy-egy medált a Paralimpiai Játékokról. A gyerekek részvétele a programban £3500 költséggel jár. További információkért a jótékonysági szervezetről látogassátok meg a dreamflight.org weboldalt.

Köszönjük a légitársaság minden munkatársának a szoros együttműködést. Illetve gratulálunk a most már több mint negyed évszázada történő együttműködéshez a jótékonysági szervezettel.

Ha bármi kérdésetek van a British Airways-el, vagy bármely más OneWorld Alliance légitársasággal kapcsolatban, akkor ne habozzatok meg felkeresni bennüneket az alábbi elérhetőségeink bármelyikén.

Ha tetszett ez a cikk, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-t, illetve osszátok meg, hogy minél több emberhez elérjen. Amennyiben nem szeretnétek lemaradni a további tartalmainkról sem, úgy kérlek iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül, illetve kövessetek bennüneket az alábbi közösségi média oldalak mindegyikén.


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50

Szutor Márk

Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
YouTube: http://www.youtube.com/user/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Email: szutor.mark@mndsblog.com

british-airways-logo

© Szutor Márk
Copyright by M&D’s Blog 2014 – ©

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.