Joe Dowd és a British Airways Magic története

BA Media CentreA British Airways fellépett, hogy segítsen egy ügyfelüknek Joe Dowd-nak, egy mérföldkőnek számító úton Heathrow és Dublin között.

Bár nem egy hosszú repülésről beszélünk, mégis nagyon fontos a 47 éves brentfordi lakosnak.

Hiszen ez volt Joe első útja azóta, hogy 2014-ben történt baleset következményében megsérült a férfi agya, mely hatalmas fizikai, és kognitív problémák sorát hozta magával.

Joe felesége Liz volt az, aki a légitársaság munkatársaival felvette a kapcsolatot, és elmesélte nekik párja történetét, valamint segítséget kért az első repülőút megvalósításához. Liz elmondta, hogy a férje előzőleg a bank szektorban dolgozott, és ennek megfelelően rengeteget utazott. Azonban a kondíciója miatt nem volt lehetősége arra, hogy repüljön. Intenzív rehabilitáció, és rengeteg idő után a Joe meghazudtolta a medikusok várakozásait, és ismét képessé vált arra, hogy járjon. Azonban az egyik legnagyobb célja az volt, hogy repülhessen, és elég erőt gyűjtsön ahhoz, hogy meglátogassa a távoli rokonságát az Ír fővárosban.

britishairways_216861273618797

Miután a British Airways munkatársai megkapták Liz levelét, úgy döntöttek, hogy a pár útját annyira emlékezetessé teszik, amennyire csak lehet. Hiszen az elmondásuk szerint bőven megérdemelték mindazt, amit a légitársaság nyújtani tud számukra.

Liz elmondta:

“Amikor a British Airways-nek írtam, és elmeséltem nekik Joe történetét, soha nem gondoltam volna, hogy ennyire különlegessé teszik majd az utazásunkat. Egy annyira elképesztő, és szívmelengető mérföldkő volt mindez számunkra, melyről a specialisták szerint Joe még erősebben tért vissza. Valóban emlékezetes, és mágikus tapasztalat volt mindez.”

Egy British Airways nagykövet lepte meg őket brentfordi otthonukban, ahonnan Joe és Liz egy Rolls Royce Phantom kényelmét élvezhette Heathrow-ra. Ahol további meglepetések várták a párt, hiszen a légitársaság munkatársai egy a családtagoktól származó montázst is készítettek az ő jókívánságaikról.

britishairways_21686395347973

Joe azt is elmondta, hogy gyerekkori álma az volt, hogy pilóta legyen, és ennek megfelelően Ben Collins kapitány üdvözölte őt, és párját, hogy egy “vezetett túrát” adjon nekik a pilótafülkében, mielőtt invitációját fejezte ki egy egynapos, a British Airways szimulátorközpontjában eltöldendő napra, ahol Joe találkozhatott a hősével Chris Froome-al.

Joe elmondta:

“Elképesztő volt az élmény, a kezdetektől a végéig. Onnantól kezdve, hogy a British Airways nagykövete üdvözölt minket, odáig, hogy Captain Ben-el találkozhattunk, és mindezek után a meglepetés jegyek Ausztráliába egy olyan élmény voltak, amit soha nem felejtek majd el!”

Joe and Liz had previously lived in Australia, with Joe’s ultimate goal being to fly back to visit one day. On landing at Dublin the couple were surprised by the airline with a pair of complimentary Club World (business class) tickets to Sydney as an incentive for him to step from one of British Airways nearest destinations to the furthest.

Carolina Martinoli, a British Airways Ügyfélkapcsolatokért Felelős Igazgatója elmondta:

“Amikor Liz írt nekünk, és elmesélte Joe bátorságát, akkor mindent megszerettünk volna tenni azért, hogy egy élvezhető, és problémamentes útjuk legyen. A nagyköveteink, földi,- illetve kabinszemélyzetünk, valamint pilótáink keményen dolgoztak azért, hogy biztosítsák azt, hogy Joe és Liz útja olyan legyen, amit soha nem felejtenek el. A pár mindenképpen megérdemelte mindezt, és hatalmas inspirációt nyújtott számunkra”

Az eseményről készült videót alább tudjátok megtekinteni.

A British Airways munkatársai pedig ezúton szeretnék kifejezni a kéréseiket az ügyfeleik felé, akik már esetleg lefoglaltak egy-egy utazást, hogy mindenképpen keressék fel őket, hátha az ő utazásaikat is egy kicsit mágikusabbá tudják majd tenni.

Ehhez nem is kell mást tenniük, mint meglátogatni a BA Magic weboldalt a https://www.britishairways.com/en-gb/destinations/where-in-the-world/bamagic címen.

Ha bármi kérdésetek van a foglalásokkal, a British Airways-el, vagy bármely más OneWorld Alliance légitársasággal kapcsolatban, akkor ne habozzatok meg felkeresni bennüneket az alábbi elérhetőségeink bármelyikén.

Ha tetszett ez a cikk, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-t, illetve osszátok meg, hogy minél több emberhez elérjen. Amennyiben nem szeretnétek lemaradni a további tartalmainkról sem, úgy kérlek iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül, illetve kövessetek bennüneket az alábbi közösségi média oldalak mindegyikén.


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50

Szutor Márk

Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
YouTube: http://www.youtube.com/user/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Email: szutor.mark@mndsblog.com

british-airways-logo

© Szutor Márk
Copyright by M&D’s Blog 2014 – ©

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.