Véget ért, a British Airways legkiemeltebb, és legfontosabb üzleti várójának a Concorde Room-nak felújítása.

A teljes mértékű változás a légitársaság üzleti várójában sok mindent hozott magával.

Többek között az ikonikus bútorok újra-kárpitozását, ezen felül új funkcionális darabokkal is kiegészült a váró kínálata.

Melyek kézzel készített fújt-üvegből készült égőkkel kerülnek megvilágításra, és az új sötétítő függönyök, és selyemfényű burkolat tökéletes összhangot biztosítanak.

britishairways_216861064125532
LONDON, UK: British Airways’ Concorde Room at Terminal 5, London Heathrow on 07 November 2017 (Picture by Nick Morrish/British Airways)

A kifejezetten népszerű terasz, mely a 9R/27L kifutópályára néz luxus kanapékkal, és elegáns nyugágyakkal lett kiegészítve. Több helyen lettek elhelyezve töltőcsatlakozók is, hogy az utazók mobil eszközei teljesen feltöltve legyenek, még mielőtt felszállnak.

Carolina Martolini, a British Airways Ügyfélkapcsolatokért Felelős Igazgatója elmondta:

“Az elmúlt évek során folyamatosan befektettünk az üzleti váróinkba, mind újak létrehozásával mint Boston, és Gatwick South, mind a már meglévőek felújításával, és modernizálásával, mint Edinburgh, Fokváros, Amszterdam, Belfast, Washington, Szingapúr, és Dubai. Úgy gondoljuk, hogy az ügyfeleink imádni fogják a Concorde Room új kinézetés, és érzését. Kifejezetten a terasz rész, amit újraterveztünk annak érdekében, hogy egy privát oázist biztosítson egy dübörgő reptér közepén.”

Az utazóknak továbbra is lehetőségük lesz a járatuk előtti privát kabinos éttermi rendszerű étkezésre, teljes kiszolgálással, és pincérekkel. És amennyiben inkább kikapcsolnának a repülés előtt, úgy az ágyakkal, és en-suite fürdővel felszerelt privát szobák egyikében tehetik meg mindezt.

britishairways_2168613488760881
LONDON, UK: British Airways’ Concorde Room at Terminal 5, London Heathrow on 07 November 2017 (Picture by Nick Morrish/British Airways)

A felújítási tervezetben a következő British Airways Lounge a New York JFK Reptér 7-es Terminálján található, és az üzleti váró felújításával együtt a British Airways ügyfelek check-in élményét is magasabb színvonalra helyezik. A következő évben Aberdeen, és Róma várói kerülnek majd felújításra, míg a genfi kibővítésre kerül majd. A további tervezett befektetések pedig San Francisco, Johannesburg, Chicago és a Heathrow-n található többi üzleti váróra irányulnak majd.

Valamivel korábban az idei év során a British Airways megnyitotta a Heathrow Terminal 5-ön található First Wing elnevezésű privát check-in részlegét, mely a British Airways First (Első) osztályán utazók, Gold Executive Club tagok, és a oneworld Emerald ügyfelek használhatnak. Ami kifejezetten egy különálló, és ennek a részlegnek dedikált biztonsági ellenőrzési ponttal rendelkezik, és egy olyan folyosóval mely a Galleries First Lounge-hoz, és a Concorde Room-hoz biztosít hozzáférést.

A légitársaság First (Első osztály) kabinjában utazó ügyfelek, úgyszintén élvezhetik a kiegészítőkt melyeket a Liberty London exklúzívan a British Airways részére tervezett. Illetve nem utolsó sorban lehetőségük van a folyamatosan változó menüt, és borlapot is felfedezni.

Ha bármi kérdésetek van a foglalásokkal, a British Airways-el, vagy bármely más OneWorld Alliance légitársasággal kapcsolatban, akkor ne habozzatok meg felkeresni bennüneket az alábbi elérhetőségeink bármelyikén.

Ha tetszett ez a cikk, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-t, illetve osszátok meg, hogy minél több emberhez elérjen. Amennyiben nem szeretnétek lemaradni a további tartalmainkról sem, úgy kérlek iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül, illetve kövessetek bennüneket az alábbi közösségi média oldalak mindegyikén.


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50

Szutor Márk

Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
YouTube: http://www.youtube.com/user/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Email: szutor.mark@mndsblog.com

british-airways-logo

© Szutor Márk
Copyright by M&D’s Blog 2014 – ©

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.