Újabb reptereken élvezhetik az utazok a British Airways üzleti váróinak szolgáltatásait!

A British Airways ügyfelei, akik Innsbruck, Ibiza, és Sevilla reptereiről indulnak, vagy ide érkeznek.

A mai naptól kezdve kiélvezhetik a hozzáférésüket az újabb üzleti várókhoz, és azok minden szolgáltatásához.

ba-lounge-singapore-02_hi-res

A légitársaság partnerei által üzemeltett várók azonban csak a Club Europe (Business) osztályon utazóknak, valamint a megfelelő szintű törzsutaskártyákkal rendelkező ügyfeleiknek érhetőek el.

És ahogy az eddigi fejlesztések is, természetesen ezek is részét képezik annak a többmillió fontos befektetési tervnek, melyet a légitársaság a tavalyi év során indított el.

A check-in elvégézése után a fentebb említett repülőtereken az utasoknak már csak a biztonság ellenőrzésen kell átesniük, és rögtön ki is élvezhetik a különböző relaxációs lehetőségeket, egy-egy finom falatot, vagy egy jó italt, még mielőtt a a következő járatukkal elrepülnének a világ minden táján található desztinációik egyikére.

Carolina Martinoli, a British Airways Ügyfélkapcsolatokért Felelős Igazgatója elmondta:

“Mindannyian egyet értünk abban, hogy a reptereken történő várakozás a egyik leghosszadalmasabb folyamata az utazásnak. Ennek megfelelően a prémium utasaink számára külön kiemelt fontossággal rendelkezik az is, hogy azt egy kényelmes, és nyugodt környezetben tölthessék.

Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy mostantól mégtöbb helyen nyújthatunk üzleti váró szolgáltatásokat az ügyfeleinknek. Az elmúlt néhány évben a légitársaság megnyiotta a saját maga által üzemeltetett prémium várókat Boston, illetve Gatwick repülőterein. Ezen felül pedig felújításra kerültek az Edinburgh, Fokváros, Amszterdam, Belfast, Washington, Szingapúr, és Dubai repterein található helyiségeink, miközben folyamatosan dolgozunk a lista többi elemével.”

A British Airways jelenleg a New York John F. Kennedy Nemzetközi Repülőtér 7-es terminálján lévő várójának felújításával, illetve a check-in élmény növelésével van elfoglalva. Az idei év során az Aberdeenben, illetve Rómában található újabb helyiségek is átadásra kerülnek majd az utazóközönségnek. Mindezeken felül, pedig további nagy összegű befektetésként a San Francisco-i, Johannesburg-i, Chicago-i, és a Heathrow-n található össes váró felújításra kerül majd.

A légitársaság természetesen úgyszintén további partnereket keres, kifejezetten azokon a reptereken, ahol az exkluzív várakozási lehetőség még nem adott a kifejezetten British Airways-el repülő utasok részére.

Ha bármi kérdésetek van a foglalásokkal, a British Airways-el, vagy bármely más OneWorld Alliance légitársasággal kapcsolatban, akkor nyugodtan keressetek  fel bennünket az alábbi elérhetőségeink bármelyikén.

Ha tetszett ez a cikk, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-ot, illetve osszátok meg, hogy minél több emberhez elérjen. Amennyiben nem szeretnétek lemaradni a további tartalmainkról sem, úgy kérlek iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül, illetve kövessetek bennüneket az alábbi közösségi média oldalak mindegyikén.


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50

 

Szutor Márk

Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Email: szutor.mark@mndsblog.com

british-airways-logo

© Szutor Márk
© by M&D’s Blog Since 2014

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.