Elkezdődött a fedélzeti wi-fi szolgáltatás forgalomba helyezése a British Airways flottáján!

A British Airways lapunkhoz eljuttatott sajtóközleményében jelentette be, legújabb fejlesztéseit.

Melynek keretében 2018. február 2-tól, három hosszú távú járatokat teljesítő repülőgépükön érhető el a fedélzeti wi-fi szolgáltatás.

A légitársaság az elkövetkezendő két év során további 118 gépet szerel majd fel ugyanezzel a technológiával.

britishairways_216861915947352

Az utasokat külön tájékoztatásban részesíti majd a személyzet, amennyiben egy olyan gépre szállnak fel, melyen már elérhető az egyébként rendkívül versenyképesen árazott szolgáltatás. Hiszen a “Browse” azaz böngészéshez, és e-mailekhez elegendő csomag már £4.99-től, míg a “Stream”, azaz videó lejátszásra, a különböző megosztó portálokról, vagy épp Netflixről, már £7.99-től lesz elérhető.

A legmodernebb technológiát felhasználva, a British Airways nagy sebességű adatátvitelt biztosít majd az utazóközönségnek, és az internet szolgáltatás már nagyjából 10 perccel felszállás után elérhető lesz. Hiszen eddigre a legtöbb járat már elérte a 10.000 láb magasságot. A fedélzeti wi-fi, és a bejelentkező portál a lehető legújabb iOS, macOS, Android, és Windows operációs rendszerekre lett optimalizálva, ezzel elérendő a minél nagyobb teljesítményt, és kompatibilitást.

Az esemény alkalmából a British Airways a Visa kártyakibocsájtóval kötött egy megállapodást, hogy minél könyebben, és minél többen használhassák ki a szolgáltatást. Egy rövid időre az utazóközönség a nagy sebességű wi-fi kapcsolatot egy órán keresztül ingyenesen használhatja a Visa jóvoltából.

Ahogy azt már fentebb is említettük az utasok összesen két fizetős csomag közül választhatnak. A Browse szolgáltatás normál webes böngészésre, közösségi média oldalak, illetve azonnali üzenetküldő alkalmazások használatára lesz elegendő. Míg a Stream csomag a különböző zenés, és videó streaming szolgáltatók elérésére is képes lesz majd. A csomagok egy órára, négy órára, illetve a járat teljes időtartamára megvásárolhatóak.

Carolina Martinoli, a British Airways Ügyfélkapcsolatokért Felelős Igazgatója elmondta:

“A British Airways a tavalyi év során elindított egy olyan több millió fontos befektetési programot, melynek célja kifejezetten az volt, hogy az utasainknak mégtöbb lehetőséget, és mégtöbb kényelmi szolgáltatást biztosítsunk.

A legtöbb velünk utazó ember számára rendkívül fontos az, hogy folyamatos összeköttetésben legyenek a világgal, és képesek legyenek arra, hogy a kényelmes üléseikben a földtől elszakadva is dolgozzanak, vagy éppen csak kedvenc sorozatukkal kikapcsolódjanak. Ezen utasaink, és mindenki más aki a légitársaságunkat választja kiélvezheti majd a lehető legmodernebb Wi-Fi hálózatot a hosszútávú flottánkon az elkövetkezendő két év során.”

A légitársaság persze nem állt meg a fejlesztések kivitelézésével sem, és egyre inkább arra koncentrál, hogy az utasaik a lehető legkényelmesebben, és a lehető legtöbb szolgáltatással egybekötve élvezhessék az utazásukat.

600 millió font került befektetésre a Club World (Business) osztály fejlesztésébe, melynek fő fejlesztési iránya a mégjobb fedélzeti ellátás, illetve alvási élmény volt, és mely a későbbiekben új ülésekkel is társul majd. Ezen felül a tavalyi év során Heathrow Terminal 5-ön megnyílt a First Wing elnevezésű exklúzív check-in részleg, mely közvetlen biztonsági ellenőrzési ponttal, és üzleti váró hozzáféréssel rendelkezik. Ezzel is megkönnyítve, és még emlékezetesebbé téve az utazók élményeit.

Ezen felül, mint arról előző cikkünkben is beszámoltunk, a légitársaság nem tétlenkedik a további váróhelyiségek kiépítésében, fejlesztésében, és a partnereikkel történő megállapodásokban sem, hogy ezzel is mégjobb utazási élményt tudjanak biztosítani mindenki számára.

Ha bármi kérdésetek van a foglalásokkal, a British Airways-el, vagy bármely más OneWorld Alliance légitársasággal kapcsolatban, akkor nyugodtan keressetek  fel bennünket az alábbi elérhetőségeink bármelyikén.

Ha tetszett ez a cikk, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-ot, illetve osszátok meg, hogy minél több emberhez elérjen. Amennyiben nem szeretnétek lemaradni a további tartalmainkról sem, úgy kérlek iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül, illetve kövessetek bennüneket az alábbi közösségi média oldalak mindegyikén.


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50

 

Szutor Márk

Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Email: szutor.mark@mndsblog.com

british-airways-logo

© Szutor Márk
© by M&D’s Blog Since 2014

Elkezdődött a fedélzeti wi-fi szolgáltatás forgalomba helyezése a British Airways flottáján!” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.