Szerelem a levegőben, a British Airways-nél!

Ahogy közeleg a Valentin Nap, úgy a British Airways is egy kis romantikával készül az ügyfeleinek!

Ennek megfelelően a fedélzeti szórakoztatórendszer egy újabb kategóriával egészül ki!

Love is in the Air néven.

britishairways_21686669284659

A február végéig elérhető exklúzív tartalmakat a légitársaság utasai természetesen az eddigiekhez hasonlóan ingyenesen élvezhetik, mindezt azért, hogy a járatok fedélzetére is némi romantikát csempésszen a légitársaság. A fő kategória három különböző opcióra került lebontásra.

Így az utazók, különböző filmek, TV Műsorok, illetve audió anyagok közül válogathatnak a hosszútávú utazásaik során.

A filmek között olyan klasszikusokat találhatnak majd az utasok, mint a Chocolat, Silver Linings Playbook, When Harry Met Sally, Film Stars Don’t Die in Liverpool, Home Again, Love Me Tender, Gentlemen Prefer Blondes

A TV Műsorok között a légitársaság még ennél is konkrétabban válogatta össze a tartalmait, így az alábbiak kerültek hozzáadásra a szórakoztató rendszer tartalmához.

  • Dina
  • First Dates S3: Episode 7
  • New Girl S6: Ep16 operation Bobcat
  • Big Bang Theory S3: Ep15 The Large Hadron Collision
  • Friends S1: Ep Ep14 The One With Candy Hearts
  • Arrested Development S1: Ep12 The Marta Complex
  • Man With A Plan S1: Ep13 Valentine’s Day
  • Modern Family S8: Ep12 Do You Believe In Magic
  • Sex and the City S6: Eps 19+20

Ami az audió tartalmakat illeti, talán itt van a legnagyobb változatosság az összes közül, hiszen különböző versek, illetve rövid részletek kerültek hozzáadásra William Shakespeare, Christopher Marlowe, Robert Burns, Puccini, Charles Dickens, Jane Austen, Jane Eyre, Thomas Hardy, William Wordsworth, Samuel Taylor Coleridge, William Butler Yeats, Alfred Tennyson, Jean-Jacques Rousseau, és David Herbert Lawrence művei közül. És ezen felül még sok más olyan mű, és alkotás mely egy túlságosan is hosszú listát eredményezne!

Carolina Martinoli, a British Airways Ügyfélkapcsolatokért Felelős Igazgatója elmondta:

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a szórakoztató rendszerünk amúgy is hatalmas film, TV show, és audió kínálatát bővítsük. Így akár egy szerelmes pár utazik majd velünk, akár valaki akit örömmel tölt el a szingliség, reméljük, hogy mindenki megtalálja majd a tökéletes szórakozást ebben az időszakban. És örömmel várjuk minden leendő utasunkat a fedélezeten!

2017. augusztusában a British Airways megjelenített egy rövid videót, a #BAMagic által szervezett események közül, ahol is Joseph Harding, a BA2672-es Gatwick – Larnaca járatán kérte meg barátnője kezét. Azóta a csapat természetesen sokat dolgozott, és ennek megfelelően a következő videót, és sajtóközleményt hamarosan úgyszintén olvashatjátok majd.

Addig is tekintsétek meg a rövid videót a BAMagic jóvoltából.

Azon ügyfelek, akik a British Airways-el repülnek a hosszútávú flottán, több mint ezer órányi filmhez, TV show-hoz, illetve különböző audióanyagokhoz kapnak teljesen ingyenes hozzáférést. Ez természetesen tartalmazza a legújabb Hollywood-i sikereket, illetve különböző zenei szerzeményeket melyeket a British Airways High Life Entertainment biztosít.

A jelenelegi frissítés is része annak a széleskörű változásnak, mely a légitársaság long-haul economy (World Traveller) osztályának fejlesztésére vonatkozik. Az előző hónapban bejelentett változások, és újítások a különböző ételek közötti választási lehetőségeket, valamint az utazási élményt tervezik megújítani.

Reméljük, hogy nektek is lesz alkalmatok kipróbálni, és élvezni a légitársaság új kínálatát, addig is ha bármi kérdésetek van a foglalásokkal, a British Airways-el, vagy bármely más OneWorld Alliance légitársasággal kapcsolatban, akkor nyugodtan keressetek  fel bennünket az alábbi elérhetőségeink bármelyikén.

Ha tetszett ez a cikk, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-ot, illetve osszátok meg, hogy minél több emberhez elérjen. Amennyiben nem szeretnétek lemaradni a további tartalmainkról sem, úgy kérlek iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül, illetve kövessetek bennüneket az alábbi közösségi média oldalak mindegyikén.


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50

 

Szutor Márk

Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Email: szutor.mark@mndsblog.com

british-airways-logo

© Szutor Márk
© by M&D’s Blog Since 2014

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.