Valentin nap, úgy tűnik nem maradhat csodák nélkül – British Airways Press Release

És ismét itt vagyunk egy történtettel a BA Magic csapatától.

Akik jelenleg a Brit Királyi Haditengerészet egyik hősét segítették abban, hogy egy mindenképpen életreszóló élmény legyen a lánykérés.

Lee Colthart hadnagy a Karibi térségben kérte meg barátnője Lydia Alto kezét, egy felejthetetlen nyaralás, és megelepetések sora után.

britishairways_21686971298791

A 29 éves tengerésztiszt, levélben kereste meg a légitársaságot, hogy megossza velük a történetét, és ezzel egy időben leírta, hogy hét évnyi boldog élettársi kapcsolat után szerette volna egy következő szinte emelni az együttlétüket, és ezzel együtt megkérni barátnője kezét, miután visszatért a legutóbbi bevetéséről. Mely során az Irma hurrikán pusztítását segített helyre állítani.

Lee, aki eredetileg az egyik Skót városból Fife-ból származik elmondta, hogy szeretné, ha a barátnője is átélhetné azt a csodálatos környezetet, melyet a Karib térség nyújt, és ebben a földi paradicsomban megkérni a kezét, aki úgyszintén a haditengerészet tagja, és navigátorként szolgál a mindennapok során.

britishairways_216861016785898

Lee és Lydia akik jelenleg Somerset-ben élnek, még a tengerészeti főiskola során találkoztak 2010-ben, azóta hónapokat töltöttek külön, hiszen mindketten a világ különböző részein teljesítettek szolgálatot, melyek néha hét hónaposra is húzódhattak. Ebben az évben Lee ismét öt hónapot fog külföldön tölteni, mely azt jelenti majd, hogy a friss jegyespár nem fogja együtt tölteni a karácsonyt. Ez azonban akárhogy is nézzük kis ár azért a nyaralásért, amit átéltek!

britishairways_216861198461665

Colthart hadnagy elmondta:

Azt terveztem, hogy az előző év folyamán kérem majd meg Lydia kezét, azonban mindkettőnket a világ másik végére sodort az élet, és a csillagok nem éppen nekünk álltak akkor. Tudtam jól azonban, hogy ez az év lesz az, amikor ha törik, ha szakad akkor sem halaszthatom majd el mindezt. Így tehát írtam a British Airways-nek, és megkértem őket, hogy segítsenek valami igazán különlegeset összehozni számunkra abban a különleges térségben, amit már volt szerencsém látni. Nem is kívánhattam volna ennél jobbat, az eljegyzés szinte nem evilági volt, és a legszebb az egészben, hogy most már igazán boldog vagyok, hiszen Lydia igent mondott!

britishairways_216861343617439

A légitársaság természetesen azonnal reagált, és segített meglepni Lydia-t, egy felejthetetlen három szigetes túrával, koktélok sokaságával, és egy életreszóló utazással, mely egy nagyon is különleges kérdéssel ért véget.

Carolina Martinoli, a British Airways Ügyfélkapcsolatokért Felelős Igazgatója elmondta:

Nagyon izgatottak voltunk, hogy segíthettünk Lee-nek abban, hogy ezt a rendkívüli eljegyzést meg tudja valósítani. Mindenképpen egy erős standardot állított most mindazoknak, akik a fontos kérdést a közeljövőben szeretnék feltenni! Egy nagyon kevés varázst hozzáadni az utazásukhoz, és az élményeikhez, amikor megtudtuk, hogy a pár a Karib-térségbe tervezi az utazását. Az egyik legmagávalragadóbb, és leggyönyörűbb része ez a világnak, és a látvány már önmagában magáért beszél.

britishairways_216861480194524

A pár természetesen a British Airways First (első) osztályán utazott Barbadosra, és a reptér valamint az újonnan megnyitott Sandals Royal Barbados Resort között egy Rolls Royce Phantom kényelmét, élvezhették. A szállodába történő megérkezésük után az egyik standard szobához tartozó kulcsaikat a szálloda munkatársai természetesen azonnal lecserélték egy lakosztályéra.

Mindezek után egy privát katamarán túra keretében megnézhették a gyönyörű naplementét, és a sziget legöregebb főzdéjében megkóstolhatták a helyi rumok egyik legjobbját.

Az érdeklődők a BA Magic csapata által készített videót, az alábbiakban tekinthetitek meg!

Mindazok, akik szeretnék úgyszintén kihasználni a lehetőséget arra, hogy némi varázslatot vigyetek az utazásotokba, úgy nyugodtan keressétek fel Ti is a BA Magic csapatát, addig is ha bármi kérdésetek van a foglalásokkal, a British Airways-el, vagy bármely más OneWorld Alliance légitársasággal kapcsolatban, akkor nyugodtan keressetek  fel bennünket az alábbi elérhetőségeink bármelyikén.

Ha tetszett ez a cikk, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-ot, illetve osszátok meg, hogy minél több emberhez elérjen. Amennyiben nem szeretnétek lemaradni a további tartalmainkról sem, úgy kérlek iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül, illetve kövessetek bennüneket az alábbi közösségi média oldalak mindegyikén.


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50

 

Szutor Márk

Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Email: szutor.mark@mndsblog.com

british-airways-logo

© Szutor Márk
© by M&D’s Blog Since 2014

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.