Ügyvezető igazgató változás az Austrian Airlines-nál

Az Austrian Airlines lapunkhoz eljuttatott sajtóközleményében jelentette be az elmúlt fél évben történt legfontosabb eseményeket.

Többek között az ügyvezető igazgatóváltást, melyet a féléves értékelő során jelentett be a légitársaság.

Kay Kratky a 2018. június 20-án tartott sajtótájékoztatón, szimbolikusan átadta a légitarsaság kulcsait Alexis von Hoensbroech-nek.

Aki ettől a naptól fogva átvette az Ügyvezető Igazgatói posztot. von Hoensbroech augusztus 1-jével hivatalosan is átvette az osztrák zászlóvívő légitársaság irányítását.

Kratky-t még 2015-ben nevezték ki a vezető szerepre, amikor is az Austrian Airlines összességében 54 millió eurós profitot termelt, melyet a vezérigazgató irányítása alatt a cég összességében 101 millóra növelt.

Természetesen az új emberrel, új célokat is kitűzött a társaság, és jelenleg 150 millós profitra törekednek majd a vállalatnál.

Kratky, beszédében: “mindig kék eget” kívánt utódjának, akinek ebben az átalakítások, illetve stabilizáció utáni szakaszban kell majd helytállnia, von Hoensbroech arra törekszik majd, hogy megőrizze az Austrian Airlines sikerét, és beszédében elmondta:

“Örömmel tölt el, hogy az elmúlt években elért teljesítményt tovább fokozhatom majd, és ennek megfelelően még tovább emelhetem majd az Austrian Airlines sikerességét”

Kay Kratky (60) az Austrian Airlines ügyvezető igazgatója volt 2015 és 2018 között. Azelőtt a Management Board tagjaként dolgozott a Lufthansa Passage-nél, és mint COO, a Frankfurti reptér üzemeltetéséért is közvetlenül felelős volt, mely idő alatt nagyjából 20.000 alkalmazottat koordinált.

Alexis von Hoensbroech (47) előzőekben CCO valamint a Lufthansa Cargo AG Management Board-jának tagjaként töltött be szerepet a légitársaság életében.

Ha bármi kérdésetek lenne a foglalásokkal, az Austrian Airlines-al, vagy bármely más Star Alliance légitársasággal kapcsolatban akkor ne habozzatok írni nekünk, akár az elérhetőségeinken, vagy csak a kommentek között.

Ha tetszett ez a cikk, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-t, illetve osszátok meg, hogy minél több emberhez elérjen. Amennyiben nem szeretnétek lemaradni a további tartalmainkról sem, akkor pedig iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül, vagy kövessetek minket az alábbi közösségi média platformok bármelyikén.


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50

Szutor Márk

Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Email: szutor.mark@mndsblog.com

austrian_airlines_logo_2© Szutor Márk
© by M&D’s Blog Since 2014

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.