Az Austrian Airlines nyilvánosságra hozta a 2018. júliusi eredményeit!

Javította az előző hónapban elért eredményeit az Austrian Airlines.

Ausztria, vörös-fehér-vörös légitársasága, lapunkhoz eljuttatott sajtóközleményében jelentette be újabb sikereit.

Hiszen a vállalat az elmúlt évhez képes 4%-al több utast szállított az összes elérhető útvonalán az tavalyi évhez képest, és ez mindössze a jéghegy csúcsa.

Az Osztrák légitársaság sikerei azonban nem csak a nyár második hónapjában növekedtek, hiszen egészen 2018. januárjáig visszamenőleg összességében 8.7%-os növekedést tudhatnak magukénak. Mellyel az általuk szállított utasok száma elérte a 7.800.000 főt.

Azonban a légitársaság még így sem érte el a teljes kapacitását, sőt jelen pillanatban a flotta teljes kihasználtsága mindösszesen 77.5%-on áll, így a vállalat egy jó választás lehet mindazok számára, akik kényelmesebben szeretnének akár hosszú, akár rövid távon utazni.

A számok a kínált ülőhelyek számában, valamint az egy főre eső utazott kilométerek utáni bevételekben is nőttek, 4.3%, illetve 4.8%-al, melynek elérésében nagy szerepet játszott, hogy júliusban a légitársaság összesen 14.126 járatot üzemeltetett.

Andreas OttoAndreas Otto, az Austrian Airlines helyettes vezérigazgatója elmondta:

“Megvagyunk elégedve az eredményeinkkel, hiszen ez az év különösen kaotikus időjárási, és egyéb körülményket állított elénk, azonban mindezektől függetlenül is folyamatosan azon dolgozunk, hogy ebben az évben minden előző rekordunkat megdöntsük majd”

Erre pedig a légitársaságnak minden esélye megvan, hiszen minden tekintetben javítottak az eddigi teljesítményükön.

Így tehát mindenképpen szeretnénk gratulálni az Austrian Airlines minden munkatársának az elért sikerekhez. Illetve ez úton szeretnénk további sok sikert, és mindig tiszta horizontot kívánni!

Amennyiben pedig Ti is szeretnétek hozzájárulni a légitáraság sikeréhez, úgy nincs is más dolgotok mint az austrian.com weboldalra látogatva lefoglalni a következő utazásotokat!

Ha bármi kérdésetek lenne a foglalásokkal, az Austrian Airlines-al, vagy bármely más Star Alliance légitársasággal kapcsolatban akkor ne habozzatok írni nekünk, akár az elérhetőségeinken, vagy csak a kommentek között.

Ha tetszett ez a cikk, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-t, illetve osszátok meg, hogy minél több emberhez elérjen. Amennyiben nem szeretnétek lemaradni a további tartalmainkról sem, akkor pedig iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül, vagy kövessetek minket az alábbi közösségi média platformok bármelyikén.


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50

Szutor Márk

Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Email: szutor.mark@mndsblog.com

austrian_airlines_logo_2© Szutor Márk
© Copyright by M&D’s Blog Since 2014

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.