A British Airways munkatársai is megmutatják büszkeségüket!

BA Media CentreA British Airways munkatársai büszkén repülnek a Brighton & Hove Pride fesztiválján.

Mint a fesztivál sponzoraként, illetve az LGBT+ közösség támogatójaként.

A légitársaság lapunkhoz eljuttatott sajtóközleményében szerette volna megmutatni, hogy miként ünnepeltek a munkatársaik a Brighton & Hove-ban megrendezett Pride parádén

britishairways_21686275928482

Több mint 300,000 ember szabadult ki a város utcáira, akár csak azért, hogy részt vegyen, akár azért, hogy figyelemmel kövesse a táncos, zenés, színes karnevált, ahogy a ‘The Pride Community Parade’ a tengerparttól, egészen a Preston Parkig vonult.

A nézelődők nehezen tudták volna elvéteni a British Airways “uszályát”, mely a légitársaság által üzemeltetett úticélok egy-egy jellegzetes díszítőelemével lett feldíszítve.

britishairways_21686616121568

Angela Williams, a British Airways Munkaerőért Felelős Igazgatója elmondta:

“A British Airways hosszú ideje támogatja az LGBT+ közösséget, és büszkék vagyunk arra, hogy a Brighton & Hove Pride parádé szponzorai lehetünk. Több mint száz kollegánk a saját LGBT+ hálózatunkból a Flying Proud-ból úgyszintén részt vett az eseményen.”

britishairways_216861726050555

A Flying Proud a British Airways belső hálózata az LGBT+ közösség tagjainak, melyhez a légitársaság alkalmazottai közül világszerte összesen több mint 500-an csatlakoztak! A Flying Proud célja, hogy egy olyan környezetet teremtsen minden dolgozó számára, ahol teljes mértékben magukat adhatják, függetlenül a nemi, – illetve szexuális beállítottságuktól!

“Egy globális légitársaságként, és ennek megfelelően rengeteg helyről, és kultúrából érkező kollegákkal, a sokszínűség, illetve kölcsönös elfogadás hatalmas szerepet játszik abban, hogy egy jobb szolgáltatást tudjunk biztosítani az utasainknak.”

tette hozzá Angela Williams

Köszönjük a British Airways munkatársainak, hogy eljuttatták hozzánk ezt a sajtóközleményüket! És akárhogy is nézem, ez a hét kifejezetten sok tartalmat köszönhet a légitársaságnak!

Az elkövetkezendő napokban úgyszintén olvashattok majd a Brit légitársaság munkájáról, illetve háttérfolyamatairól! Addig is, ha tetszett ez a cikk, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-ot, illetve osszátok meg, hogy minél több emberhez elérjen. Amennyiben nem szeretnétek lemaradni a további tartalmainkról sem, úgy kérlek iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül, illetve kövessetek bennüneket az alábbi közösségi média oldalak mindegyikén.


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50

 

Szutor Márk

Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Email: szutor.mark@mndsblog.com

british-airways-logo

© Szutor Márk
© Copyright by M&D’s Blog Since 2014

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.