Újabb fedélzeti fejlesztések a British Airways-nél!

BA Media CentreA légitársaság lapunkhoz eljuttatott sajtóközleményében jelentette be az Első (First),- illetve hosszú-távú üzleti osztályának (Club World) fejlesztéseit.

Mint azt már sejthetitek, természetesen mindez ismét annak a már hosszú ideje kidolgozott, és elindított £4.5 millárd-os befektetésnek a része, melyet a légitársaság az elkövetkezendő öt évben szeretne sikerre vinni.

És köszönhetően annak, hogy a British Airways több mint két millió üveg pezsgőt szolgál fel egy évben, így most a figyelmüket is erre a termékre fordították.

Így a légitársaság a következő termékeket szolgálja majd fel a következőkben.

Az első osztályú üzleti várókban

  • Canard-Duchêne Charles VII Champagne
  • Champagne Jeeper Brut Grand Rosé

Jeeper Champagne

Az első osztályú kabinokban

  • Gusbourne, English Sparkling Wine
  • Lanson Rosé Champagne

A Club World (Business) kabinokban

  • Canard-Duchêne Cuvee Léonie Brut Champagne
  • Champagne Besserat de Bellefon

britishairways_216861598887142

Colin Talbot, a British Airways Catering-ért felelős igazgatója elmondta:

“Úgy, hogy a légitársaságunk befektetési tervei sínen vannak, így mégelkötelezettebbek vagyunk az utasaink élményeinek fejlesztésében, és ennek érdekében újítottuk meg a fedélzeti étel,- illetve ital kínálatunkat.”

A Castelnau pezsgő természetesen továbbra is a légitáraság üzleti osztályának, illetve váróinak állandó tagja lesz, hasonlóan az első (First) osztályon felszolgált Laurent-Perrier Grand Siècle-vel együtt.

Nem csak a gépek fedélzetén történő kiszolgálás, de a légitársaság által üzemeltett várók is megújult. Hiszen a British Airways nemrég mutatta be a nagyközönségnek a Rómában, illetve az Aberdeenben eddig is üzemelő, és felújított váróit.

Arról már nem is beszélve, hogy a vállalat hamarosan újabb repülőtereken jelennek majd meg a British Airways színei, így a légitársaság jövőbeli utasai, Genfben, San Francisco-ban, Johannesburg-ban, Chicago-ban, és Heathrow-n élvezhetik majd ki a kiváló kiszolgálást!

A légitársaság az elkövetkezendő öt év során, úgyszintén kiépíti majd a nagy sebességű fedélzeti Wi-Fi szolgáltatásait, valamint a minden üléshez tartozó töltőcsatlakozókat. Ezen felül további 128 hosszú-távú repülőgépük belterét újítják majd fel, valamint még 72 új a gyártótól érkező gépet vesznek majd át.

Amennyiben pedig szeretnétek a British Airways több mint 250 desztinációja közül valamelyikre elrepülni, és ott szállást foglalni magatoknak, úgy nincs is más dolgotok, mint az alábbi linkre kattintva megtalálni a megfelelő hotelt.

Screen Shot 2018-08-22 at 01.42.31

Ha bármi kérdésetek van a foglalásokkal, a British Airways-el, vagy bármely más OneWorld Alliance légitársasággal kapcsolatban, akkor nyugodtan keressetek  fel bennünket az alábbi elérhetőségeink bármelyikén.

Ha tetszett ez a cikk, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-ot, illetve osszátok meg, hogy minél több emberhez elérjen. Amennyiben nem szeretnétek lemaradni a további tartalmainkról sem, úgy kérlek iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül, illetve kövessetek bennüneket az alábbi közösségi média oldalak mindegyikén.


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50

Szutor Márk

Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Email: szutor.mark@mndsblog.com

british-airways-logo

© Szutor Márk
© Copyright by M&D’s Blog Since 2014

Újabb fedélzeti fejlesztések a British Airways-nél!” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.