Megállapodás született az új kollektív szerződésről az Austrian Airlines-nál!

Az új megállapodás szerint emelkedik a kezdő légiutas-kísérők és pilóták bére.

Emellett jóval rugalmasabb lesz a legtöbb alkalmazott munkabeosztása

Melynek megfelelően a cég is sokkal hatékonyabban, az aktuális igényeknek megfelelően tudja majd megszervezni a mindennapi működést!

Az Austrian Airlines és a szakszervezetek több hónapon keresztül tárgyaltak, a főbb pontokban májusban született megállapodás, de pecsét csak most került a dokumentumokba.

aua-austrian-airlines-crew-vor-dem-triebwerk-der-oe-lbp-in-wien-aufgehellt-foto-pa-austrian-wings-media-crew

“Ez az első alkalom, hogy egy kollektív szerződést négy évre írtunk volna alá. A hosszútávú érvényessége egy eddig nem látott mértékű stabilitást, hozott a cégnek. És ezzel a lépéssel a hajózó személyzetben betöltendő munkakörök is jóval nagyobb népszerűségnek örvendenek. Arról már nem is beszélve, hogy a jelenlegi utaskísérőinknek, illetve pilótáinknak ez egy újabb perspektívát adott.”

Tette hozzá a fentebbiekhez Nathalie Rau, az Austrian Airlines HR Manager-e, valamint Jens Ritter az Austrian Airlines Felelős Vezetője.

Ők ketten vezették az Austrian Airlines tárgyalasi folyamatát, illetve csapatát, és vitték sikerre a légitársaság elképzeléseit!

A megállapodás értelmében a légiutas-kísérők idén 5,5, jövőre 2,5 százalékos béremelést kapnak, 2020-ban további 1,8, 2021-re pedig 1,4 százalékos béremelkedéssel számolhatnak. A kezdő stewardessek bére ennél jóval nagyobb mértékben, 10,7 százalékkal emelkedik és 1700 euró lesz.

Az Austrian Airlines jelenleg összessen 7000 embert, köztük 1200 pilótát éa 2400 légiutas-kísérőt alkalmaz, de mindkét pozícióba folyamatosan keresnek új munkaerőt.

Amennyiben elég magabiztos vagy a német, és az angol tudásodban, úgy az alábbi linkre kattintva tekinthetitek meg, az éppen aktuális munkalehetőségeket a légitársaságnál!

https://www.austrianairlines.ag/jobscareer.aspx?sc_lang=en

Mi pedig köszönjük a légitársaság minden munkatársának, hogy megosztották velünk, és ez úton veletek is az újabb sikeres megállapodás részleteit!

Amennyiben pedig Ti is szeretnétek hozzájárulni a légitáraság sikeréhez, úgy nincs is más dolgotok mint az austrian.com weboldalra látogatva lefoglalni a következő utazásotokat!

Ha bármi kérdésetek lenne a foglalásokkal, az Austrian Airlines-al, vagy bármely más Star Alliance légitársasággal kapcsolatban akkor ne habozzatok írni nekünk, akár az elérhetőségeinken, vagy csak a kommentek között.

Ha tetszett ez a cikk, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-t, illetve osszátok meg, hogy minél több emberhez elérjen. Amennyiben nem szeretnétek lemaradni a további tartalmainkról sem, akkor pedig iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül, vagy kövessetek minket az alábbi közösségi média platformok bármelyikén.


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50

Szutor Márk

Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Email: szutor.mark@mndsblog.com

AUS_Aircraft_Award2018_Email_Signatur_EN_3e81515c-5ccb-47f5-9be7-9a55d61b433e

© Szutor Márk
© Copyright by M&D’s Blog Since 2014

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.