Újabb díjat nyert el a British Airways, ezúttal a családi utaztatás kategóriában!

Ismét ünnepelhetnek a British Airways munkatársai.

Hiszen a vállalat a elnyerte a Legcsaládbarátabb Légitársaságnak járó címet, a több mint 20 megjelölt cég közül.

Mindezt azoknak a fejlesztéseknek köszönhetik, amik teljes mértékben megváltoztatták azt, ahogy a családok utazhatnak.

Azon felül, hogy a légitársaság a foglalás pillanatában már garantálja a szülők, illetve a gyerekek egymás mellé történő ültetését, minden extra költség nélkül. A British Airways úgyszintén kiterjesztette a szolgáltatásait, a 12 éven aluli utasokra is.

Így minden, (megfelelő kategóriában) foglalt jegy vásárlása után a gyermekek is rendelkeznek a saját feladott poggyász lehetőségekkel, valamint a vállalat a babakocsik, illetve az autóba szerelhető gyerekülések szállítását is exta költségek felszámítása nélkül vállalja.

britishairways_216861777814631

Ezen felül a kifejezetten gyermekbarát menük is megjelentek a légitársaság kínálatában, melyeket a hosszú-távú járatokon a British Airways díjmentesen biztosít. Ezen felül a személyzet tagjai is külön képzésben részesültek, hogy a kicsik repülési élményét, kifejezetten személyre szabott programokkal tovább fokozzák.

Annak érdekében, hogy a légitársaság méginkább megkönnyítse a családosok dolgát, a British Airways létrehozott egy állandósított családi check-in zónát, illetve biztonsági ellenőrzési sort Heathrow Terminal 5-ön, mely a bevezetése óta mintegy 150.000 utast szolgált ki.

britishairways_2168617778146312

Tom Steven, a British Airways Heathrow-i Ügyfélkapcsolatokért felelős igazgatója elmondta:

“Tudjuk, hogy mennyire megnehezíti a szülők dolgát az, amikor a gyermekeikkel együtt repülnek, arról már nem is beszélve, hogy sok utasunkra milyen stresszt tesz már alapból egy-egy nyaralás megszervezése. Lekötelezettek vagyunk, hogy a családoktól, illetve az utasainktól ennyi pozitív visszajelzést kaptunk, miután megnyitottuk az állandó családi zónánkat London Heathrow repterén.”

A nyári szezon során a British Airways munkatársai a repülőtéren a közös családi utazásokon részt vevő utasoknak vizet, jégkrémekek, különböző kifestő könyveket, illetve a rajzfilmek által ihlehett beszállókártyákat osztogattak. Ezzel is különlegesebbé téve a kicsik utazási élményét.

britishairways_2168619432838664

Ami a további részleteket illeti, a British Airways lapunkhoz eljuttatott sajtóközleményében azt is elmondta, hogy a családi utazáshoz milyen extra szolgáltatásokat biztosítanak.

  • A második életévüket még be nem töltött gyermekkel utazók, a teljes családnak ingyenesen foglalhatják el az ülőhelyeiket már a jegyek megvásárlásakor.
  • A 12-ik életévüket még be nem töltött gyermekkel utazóknak, a légitársaság térítésmentesen garantálja, hogy a gyermek legalább az egyik szülő mellett foglalhat helyet a gépen.
  • Azok akik számára a légitársaság alkalmazottai biztosították a “rajzfilmes” beszállókártyát, elsőbbségi beszállást élvezhetnek. És ennek köszönhetően könnyebben helyezkedhetnek el az üléseikben.
  • A gyermekek ezen felül a Skyflyer csomagokat is megkapják a hosszú-távú járatokon, illetve ezzel együtt a légitársaság fedélzeti szórakoztatórendszere úgyszintén kibővült egy kifejezetten kicsiknek szánt szekcióval.
  • A fiatalok ezen felül minden egyéb utas előtt kerülnek kiszolgálásra, a légitársaság Feed Kids First programjának keretében.
  • A poggyászként ingyenesen feladott babakocsik, illetve gyerekülések a leszállás után a kijelölt reptereken már a kiszállásnál átvehetők. Így nem kell a csomagkiadásnál várni ezekre az elemekre.
  • Ezen felül a légitársaság idén is folytatta a már jól bevált programját, mely a Kids Fly Free nevet kapta. Mely lehetővé teszi a 12 éven aluli utasoknak, hogy ingyenesen repüljenek egy felnőtt kíséretében, amennyiben Heathrow és Edinburgh, Aberdeen, Glasgow, Leeds, Newcastle illetve Belfast közötti viszonylaton utaznak.

Mindazok, akik kíváncsiak a légitársaság további ajánlataira, illetve arra, hogy pontosan milyen feltételekkel utazhatnak, azoknak nincs is más dolguk, mint ide kattintani.

Addg is a magunk részéről ismét köszönjük a British Airways Sajtóirodájának, hogy eljuttatták hozzánk ezeket az információkat.

Amennyiben Ti is kedvet kaptatok ahhoz, hogy a komplett családdal együtt repüljetek, úgy nincs is más dolgotok, mint a ba.com weboldalon keresztül lefoglalni az utazásotokat, alternatívaként pedig az M&D’s Blog illetve a Skyscanner közös linkjét is használhatjátok. Melyről egy különálló cikkben számolunk majd be nektek!

Ha az utazásotok mellé, esetlegesen szállást is foglalnátok, úgy nincs is más dolgotok, mint az alábbi bannerre kattintva megynitni a booking.com weboldalt, és kiválasztani a megfelelő szállodát.

Screen Shot 2018-08-22 at 01.42.31

Köszönjük a British Airways munkatársainak, hogy eljuttatták hozzánk ezt a sajtóközleményüket! És akárhogy is nézem, ez a hét kifejezetten sok tartalmat köszönhet a légitársaságnak!

Az elkövetkezendő napokban úgyszintén olvashattok majd a Brit légitársaság munkájáról, illetve háttérfolyamatairól! Addig is, ha tetszett ez a cikk, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-ot, illetve osszátok meg, hogy minél több emberhez elérjen. Amennyiben nem szeretnétek lemaradni a további tartalmainkról sem, úgy kérlek iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül, illetve kövessetek bennüneket az alábbi közösségi média oldalak mindegyikén.


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50

 

Szutor Márk

Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Email: szutor.mark@mndsblog.com

british-airways-logo

© Szutor Márk
© Copyright by M&D’s Blog Since 2014

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.