Egy 99 évestől a másiknak… British Airways Press Release

A British Airways, Mary Parsons-al együtt ünnepli 99-ik születésnapját.

A 99-ik mérföldkőnek számító születésnapi ünneplésre a British Airways munkatársai meglepték a hölgyet, egy különleges ajándékkal, és természetesen egy életreszóló utazásssal.

A Worcestershire-i Malvernben született Mary Parsons 2019 január 1-jén tölti majd be a 100-ik életévét.

britishairways_216864141373222

A dátum pedig a légitársaság életében is nagy szerepet játszik, hiszen ugyanezen a napon ünnepli majd a vállalat fennállásának 100-ik évfordulóját.

A British Airways nagykövete, Derek Tennant lepte meg Mary-t a Davenham-ben található‘Friends of the Elderly’ idősek otthonában, és ugyanezen a helyen jelentette be azt is, hogy magával viszi Mary-t egy Belfasti körutazásra, hogy a hölgy meglátogathassa ott élő családját.

Mary, aki mindössze 51 nappal azután született, hogy az Első Világháború lezárult, Monaghan-ben nőtt fel. A kisváros Belfasttól délre, nagyjából 70 mérföld távolságra fekszik.

britishairways_216864141373221

A hölgy, 18 éves korában költözött el Észak-Írországból, hogy Angliában ápolónőként dolgozhasson, és azóta ritkán adódott lehetősége arra, hogy visszatérjen szülőhelyére.

A Mary utazásáról készített videót, az alábbiakban tekinthetitek meg:

A Derek által biztosított VIP szolgáltatást azonban nem csak Mary, hanem hölggyel foglalkozó ápoló Ellie Bannister is kiélvezhette. A társaság a repülőtéren természetesen újra találkozhatott Mary rokonaival, még mielőtt elindultak volna a belfasti hétvégére.

Miss Parsons elmondta:

“Egy nagyszerű élmény volt mindez, melyet méóég a legvadabb álmaimban sem gondoltam volna, hogy lehetséges lenne. Igazán lekötelezett a British Airways, és az, ahogy szinte királynőhöz méltó bánásmódban részesítettek az egész út során. Az pedig, hogy a családommal is találkozhattam, már csak a hab a tortán! Nem gondoltam volna, hogy 99 évesként ezt még megtehetem majd, de úgy tűnik ez is csak azt mutatja, hogy bármi lehetséges”

Itt szeretnénk megemlítetni a ‘Friends of the Elderly’-t, mely egy 1905-ben alapított jótékonysági szervezet, akik az Egyesült Királyság egyik legrégebben működő, és kifejezetten az időseket támogató szervezetek egyike. A szervezet több helyen üzemeltet otthonokat, különböző társadalmi szolgáltatásokat, illetve vissza nem térítendő támogatásokkal, és egyéb különleges projektekkel, mint például a Football Friends igyekszik megkönnyíteni az idősebb társadalmi réteg minden napját.

britishairways_21686933098330

A szervezet célja, hogy minden hozzájuk betérő illetőről gondoskodjanak, és nemtől, kortól függetlenül egyenlő bánásmódban részesítsenek mindenkit, aki felkeresi őket. A jótékonysági szervezetnél természetesen majdnem mindig keresnek önkénteseket, akik szeretnének esetlegesen valamit visszaadni az őket körülvevő társadalmi rétegnek.

Illetve akik szeretnének új, és kifejezetten hasznos [SKILL] elsajátítani, valamint új ismerősöket, és barátokat szerezni.

A Friends of the Elderly csoport, egyik leányválllalata a Triangle Community Services, úgyszintén hasonló, és még ennél jóval több szolgáltatást kínál. További információt a https://www.triangle.care/ weboldalon érhettek el.

Ellen Bannister, aki már hat éve Mary gondviselője.
A British Airways munkatársainak elmondta:

“Egy abszolút csodálatos élmény volt mindez, és nagyon hálás vagyok azért, hogy részt vehettem ebben a kalandban. Kifejezetten érzelmes pillanatoknak lehettem tanúja, amikor Mary ismét találkozott a családjával. Már csak az alapján sok mindent el lehetett mondani erről a találkozóról, hogy mi volt a családtagok arcára írva. És szinte senki sem tudta elhinni, hogy Mary csak azért ült fel a repülőre, hogy találkozhasson velük. A British Airways minden téren felűlmúlta az elképzeléseimet.”

Mindazok, akik esetlegesen 2018. augusztus 25-én ünnepelték a születésnapjukat, ők valamint a velük utazó ismerősök, és barátok a British Airways által kiosztott meghívókkal belépést nyerhettek a légitársaság First Lounge üzleti váróiba. Valamint ezzel együtt a Heathrow Terminal 5-ön található First Wing komplexumba.

Carolina Martinoli, a British Airways Márkanévért illetve az Ügyfélkapcsolatokért felelős igazgatója elmondta:

“Örömünkre szolgál, hogy segíthettünk Mary-nek, hogy elutazzon Írországba, és meglátogathassa a családját a 100-ik születésnapja előtt. Kifejezetten érdekes, és izgalmas időszak áll előttünk a British Airways-nél, ahogy a centenáriumi évfordulónkra, és ezzel együtt a légitársaság életének egy újabb szakaszába lépünk”

Az ünneplés azonban nem állt meg itt, hiszen a légitársaság munkatársai összességében 99 jégkrémet is kiosztottak a neves napon utazók között. Valamint a London Heathrow reptér 5-ös terminálján, a légitársaság szokásainak megfelelően, különböző zenekarok szórakoztatták az utazókat.

britishairways_21686822404274

Ezen felül pedig a British Airways munkatársai a vállalat életéből származó egyenruhákban jelentek meg a repülőtéren, illetve a legtöbb külföldön üzemeltett üzleti várókban.

britishairways_21686826965784

Ha ezen cikkünk olvasása után, esetleg kedvet kaptatok ahhoz, hogy a British Airways-el elutazzatok valahova, és ezzel együtt együtt akár szállást is foglalnátok, akkor az legújabb partnerünkön, a booking.com-on keresztül tudjátok megtenni!

Screen Shot 2018-08-22 at 01.42.31

Köszönjük a British Airways munkatársainak, hogy eljuttatták hozzánk ezt a sajtóközleményüket! És akárhogy is nézem, ez a hét kifejezetten sok tartalmat köszönhet a légitársaságnak!

Az elkövetkezendő napokban úgyszintén olvashattok majd a Brit légitársaság munkájáról, illetve háttérfolyamatairól! Addig is, ha tetszett ez a cikk, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-ot, illetve osszátok meg, hogy minél több emberhez elérjen. Amennyiben nem szeretnétek lemaradni a további tartalmainkról sem, úgy kérlek iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül, illetve kövessetek bennüneket az alábbi közösségi média oldalak mindegyikén.


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50

 

Szutor Márk

Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Email: szutor.mark@mndsblog.com

british-airways-logo

© Szutor Márk
© Copyright by M&D’s Blog Since 2014

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.