A British Airways új fejezetet vezet be a kabinszemélyzet tréningjében…

BA Media CentreA British Airways lapunkhoz eljuttatott sajtózközleményében jelentette be a 2019 márciusától életbe lépő változtatásait.

A fent említett módosítások kifejezetten a kabinszemélyzet képzésére, illetve annak lehetőségeire irányulnak.

A legújabb irányelvek bevezetésével pedig a légitársaság ismét házon belül folytatja majd a tréningeket.

A legújabb 12 hónapos gyakornoki programokon keresztül, melyek a következő év márciusától indulnak, a sikeres jelentkezők a British Airways világszínvonalú Global Learning Academy képzési központjában szerezhetik majd meg a képesítéseiket.

Ez gyakorlatilag egybevág azzal, hogy a légitársaság elnyerte az Egyesült Királyság legjobb kabinszemélyzetének járó díjat a SkyTrax-től. Mely egy újabb hatalmas elismerés a légitársaság életében, és aminek megfelelően igyekeznek majd ugyanazt, ha nem jobb színvonalat biztosítani az utazóközönségnek.

britishairways_216861496025626
LONDON, UK: Toby Morter (Learning and Performance Executive) does a safety demonstration in the mock cabin in the SEP hall at the Global Learning Academy on 17 July 2018 (Picture by Nick Morrish/British Airways)

A légitársaság a 2019-es év során több mint 2.000 utaskísérő felvételét tervezi, és a legjobb hír, hogy a jelentkezőknek semmilyen előzetes tapasztalattal nem kell rendelkezniük a légiközlekedés világában. Hiszen a British Airways tréiningjei kifejezetten arra irányulnak, hogy mindenki ugyanazt a képzést kapja, mely során elsajátíthatják a munkához szükséges képességeket.

Az intenzív, világszínvonalú, és az egyik legjobb ügyfélközpontú, valamint a légiközlekedés tekintetében az egyik legjobb biztonsági színvonalú tréning elvégzése után a sikeres jelöltek tovább folytatják majd a tanulást a földön, és a levegőben.

A képzés elvégéze azonban nem csak a légitársaság számára hasznos az új munkaerő megszerzésében, hiszen a jelentkezők államilag, és nemzetközileg is elfogadott Angol, Matematika, illetve Digitális Képességek megszerzéséről szóló tanúsítványt is kapnak. Arról már nem is beszélve, hogy a kifejezetten ezzel a céllal fejlesztett mobil alkalmazáson keresztül a kiválasztottak folyamatosan követhetik a saját fejlődésket, és visszajelzést kaphatnak a teljesítményükről. Illetve arról, hogy a különböző lehetőségeket figyelembe véve, mely aspektus lenne az a tréningük során amire kicsit nagyobb hangsúlyt kell majd fektetniük.

britishairways_216864498568283
**Posed by Models** British Airways Cabin Crew using an iPad with a customer, photographed at London Heathrow, UK, 09 May 2012 (Picture by Nick Morrish/British Airways)

A kifejezetten erre a visszajelzésre, és a további fejlődésre alapuló tanulást a légitársaság a legtapasztaltabb alkalmazottaira, illetve a külsős trénerekre bízza. Ezzel is biztosítva azt, hogy mind a British Airways, mind a légitársasággal utazók igényei teljes mértékben kielégítésre kerüljenek.

Bár a vállalat önmagában is sok hasonló gyakornoki programot indított már, most azonban mindennél fontosabb a jelenlegi kezdeményezés, hiszen az Egyesült Királyság kormánya hatalmas hangsúlyt helyezett arra, hogy az elkövetkezendő évek során a gyakornokok, és a programokban részt vevő fiatalok számát, valamint a képzések minőségét egy új szintre emelje.

Victoria Bromley, a British Airways Ügyfélszolgálati Gyakornoka elmondta:

“Büszke vagyok arra, amit eddig elértem, és kifejezetten pozitívan, és hatalmas érdeklődéssel tekintek a jövőre. Ezzel együtt pedig mindenkinek szeretném javasolni a gyakornoki programokat, hiszen mindegyik egy kiváló lehetőség a fejlődésre”

britishairways_2168614960256261
LONDON, UK: Katie Nevett (Learning and Performance Executive) leads a door drill for new entrants in the SEP hall at the Global Learning Academy on 17 July 2018 (Picture by Nick Morrish/British Airways)
A változtatások bejelentését követve, Nigel Jeremy, a British Airways Oktatási Főfelelőse elmondta:

“A gyakornoki programok tökéletes lehetőséget nyújtanak minden embernek, a koruktól, illetve hátterüktől függetlenül. Abszolút örömmel tölt el bennünket, hogy az Egyesült Királyság legnagyobb, és legjobb légiutaskísérő tréning programját tudhatjuk magunkénak. És továbbra is várjuk azokat a jelentkezőket, akik kiváló ügyfélszolgálati vénával rendelkeznek.”

Mindazok akik szeretnének a légitársasághoz jelentkezni, akár a gyakornoki programra, akár bármely más elérhető pozícióra, azoknak nincs is más dolguk, mint meglátogatni a https://careers.ba.com/ weboldalt.

Amennyiben pedig úgy döntöttetek, hogy a munkavállalás helyett inkább csak kipróbálnátok, hogy milyen élményt is nyújt a légitársaság egy-egy járata, úgy a repülőjegyetek mellé, a booking.com-on keresztül tudtok szállást is intézni magatoknak!

Screen Shot 2018-08-22 at 01.42.31

Ha tetszett ez a cikk, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-ot, illetve osszátok meg, hogy minél több emberhez elérjen. Amennyiben nem szeretnétek lemaradni a további tartalmainkról sem, úgy kérlek iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül, illetve kövessetek bennüneket az alábbi közösségi média oldalak mindegyikén.


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50

Szutor Márk

Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Email: szutor.mark@mndsblog.com

british-airways-logo

© Szutor Márk
© Copyright by M&D’s Blog Since 2014

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.