British Airways Press Release: 1500 gyermek számára tartott bemutatót a légitársaság!

Ezzel pedig nem is lehetett volna más céljuk, mintsem a jövő generációjának megmutatni a pilóták, és az utaskíérők szerepeit.

A British Airways a Westfieldben található KidZania-val társut, hogy a gyermekeket arra inspirálják, hogy a jövőben a légiközlekedésben vállaljanak majd állást.

Több mint 1500 gyermek 19 különböző iskolából látogatta meg a légitársaság Aviation Academy központját a két napos eseményen.

Arról már nem is beszélve, hogy a British Airways ügyfelei 15% kedvezményt kapnak a KidZania programjaiból.

britishairways_21686635272569

Több mint 1500 gyermek számára biztosított egyedülálló lehetőséget a légitársaság, hogy megismerhessék a légiközlekedésben lehetséges különböző karrier opciókat a KidZania, és a British Airways közös eseményén. A két napos program megmutatta mindenkinek a repülőgépek irányítását, valamint az utaskísérők általi biztonsági demonstrációkat

A gyerekek replika egyenruhákat is kaptak, és a British Airways egyik Airbus A319-esén töltöték el a napot, miközben az életük, és a lehetséges jövőbeli karrierjük számára is fontos, és hasznos képességeket sajátíthattak el. Sokaknak megadatott a lehetőség arra is, hogy a légitársaság szimulátorain repülhessenek London felett, és leszálljanak London Heathrow repterén.

A légitársaságnál jelenleg a pilóták több mint 6%-a nő, mely a nemzeti átlagnál kétszer magasabb arányt jelent, és a légitársaság az ilyen együttműködésekkel, és programokkal igyekszik a jövő generációját arra inspirálni, hogy minél több nőt integrálhasson a szakmába.

Mel Kose, a British Airways Közösségi Oktatási Igazgatója elmondta:

“Az ilyen események kifejezetten azt célozzák meg, hogy a fiatal lányok fantáziáját inspirálják, és hogy magukat akár pilótaként is el tudják képzelni.”

Abszolút elégedettek vagyunk, hogy ennyire sok tanuló vett részt a rendezvényünkön, mely csak egy a sok közül, hogy a gyermekeknek egy más elképzelést adhassunk a jövőjükkel kapcsolatban.

Az előző év során összesen 600 végzős hallgató vett rész a British Airways gyakornoki programjában a vállalat 30 különböző részlegén, és ebben az évben ez a szám még ennél is magasabbra emelkedik majd.

Ezen felül úgyszintén bevezettük a “Teacher Take-Off” napokat mely során a különböző iskolák tanárai, egy egy napos rendezvényen vehetnek részt, és vihetik magukkal a tapasztalataikat a tanterembe.

Ezzel együtt úgyszintén bevezettük a Your Flying Future nevű programunkat, ahol a gyerekek a folyamatosan elérhető rendezvények során találkozhatnak a pilótáinkkal, akik hasznos tanácsokkal láthatják el őket a jövőt illetően”

britishairways_216861290665169

Ha ezen cikkünk olvasása után, esetleg kedvet kaptatok ahhoz, hogy a British Airways-el elutazzatok valahova, és ezzel együtt együtt akár szállást is foglalnátok, akkor az legújabb partnerünkön, a booking.com-on keresztül tudjátok megtenni!

Screen Shot 2018-08-22 at 01.42.31

Köszönjük a British Airways munkatársainak, hogy eljuttatták hozzánk ezt a sajtóközleményüket! 

Ha bármi kérdésetek van a foglalásokkal, a British Airways-el, vagy bármely más OneWorld Alliance légitársasággal kapcsolatban, akkor nyugodtan keressetek  fel bennünket az alábbi elérhetőségeink bármelyikén.

Addig is, ha tetszett ez a cikk, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-ot, illetve osszátok meg, hogy minél több emberhez elérjen. Amennyiben nem szeretnétek lemaradni a további tartalmainkról sem, úgy kérlek iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül, illetve kövessetek bennüneket az alábbi közösségi média oldalak mindegyikén.


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50

 

Szutor Márk

Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Email: szutor.mark@mndsblog.com

british-airways-logo

© Szutor Márk
© Copyright by M&D’s Blog Since 2014

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.