Rólunk: Dani

11165940_833643683382251_2122429239_n

 Bemutatkozás – vagy amit akartok

Sokat unszolt kedves barátom Márk, hogy végre én is kezdjem el megírni bemutatkozásomat. Üzenete, úgy látszik ma délelőtt 11:00-kor ért révbe. Most sikerült rávenni magam, hogy írjak pár sort, elsősorban magamról, a későbbiekben pedig, hogy milyen tartalmak várhatóak.

Akkor vágjunk is bele. Balogh Dánielnek hívnak. 22 éves múltam. Jelenleg Budapest mellett élek Érden, ami a fővárostól nincs olyan messze (25 km) autóval, de még tömegközlekedéssel is rövid idő alatt elérhető a belváros.

Érden jártam általános iskolába, ami körülbelül 10 perc sétányira volt a lakóhelyemtől. Sajnos fogalmam sem volt akkor még, hogy mi is szeretnék lenni, de ugye tovább kell tanulni… nincs mese.

Nem voltam rossz, de kiemelkedően jó tanuló sem, inkább olyan 4-es körüli. Elkezdtem nézelődni a szakok és az iskolák között, majd rátaláltam a turizmus szakirányra, és pár darab jobb nevű iskolára.

Sajnos az első helyre, amit megjelöltem nem vettek fel, de így utólag visszagondolva nem is bánom annyira. Vendéglátás – turizmust tanultam 5 éven keresztül, ami az elején még tetszett is, de ahogy bejelentette az iskola azt, hogy elindul a média szakirány felcsillant a szemem, viszont tudtam, hogy nekem már a megkezdett szakon kell érettségiznem.

Ez így alakult.

Sikeresen felvételiztem a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolára, ahol 2014 szeptemberében kezdtem meg tanulmányaimat szintén turizmus szakon.

Azt tudni kell, hogy a matek sosem volt az erősségem, és az első zárthelyik sem sikerültek úgy, ahogy azt szerettem volna. Többször is nekifutottam, de nagyon reménytelennek tűnt a helyzet.

Nem voltam egyedül, sokan mások is úgy gondolták, hogy nem ez az ő álmuk, nem gazdasági szakemberek, nem közgazdászok szeretnének lenni, hanem olyan munkakörben szeretnének dolgozni, ami sokkal kreatívabb, amiben kiélheti magát az ember, létrehozhat valami olyat, aminek értéke van, és ezt mások is elismerhetik.

Az első félév után nagy kő esett le szívemről, annyi várakozás, álmatlan éjszaka, céltalan hétköznapok után döntés született: ÁTVETTEK kommunikáció és médiatudomány szakra!

Már az első hetekben, hónapokban tudtam, hogy nagyon jó döntést hoztam. Végre azt csinálhatok, amit igazán szeretnék.

Jelenleg a Budapesti Metropolitan Egyetem nappalis hallgatója vagyok… Tudom, tudom most azt gondolod, hogy ez valami másik iskola, DE nem!

Az iskola ugyanaz, csak egy kisebb névváltoztatáson esett át 2016 januárjában, amit most nem részletezném, aki gondolja, nézzen utána.

Hobbijaim közé sorolnám az bringázást (hegyikerékpározás, országúti kerékpározás), túrázást, utazást, fotózást, videózást, és az írást.

Ha bármi kérdésetek merül fel velem vagy a cikkekkel kapcsolatban, akkor itt megtaláltok.

Facebook: http://www.facebook.com/daniel.balogh.7121
Instagram: http://www.instagram.com/daniieellb/
YouTube: http://www.youtube.com/channel/UCq0gqRFDLeC_cXW_QOMT46g
Email: bdani51@citomail.hu