Rólunk: Márk

Facebook-20151204-115721Sziasztok!

Szutor Márk vagyok.

Számomra az írás egy eléggé közelálló és szórakoztató dolog. Az első hosszabb művemet, még 2010-ben írtam, és azóta igazából hobbiszinten foglalkozom az önkifejezésnek ezen formájával.

A fotózás, valamint az újabban elkezdett videózás mellett úgy gondoltam, hogy ilyen módon is szivesen osztanám meg a gondolataimat veletek, és a világgal.

Bár képzési hátterem szerint informatikus, míg szakmai hátterem szerint ügyfélszolgálatos vagyok, ettől függetlenül ezektől a témáktól igyekszem olyannyira távol maradni amennyire csak lehet. Nem mondom persze, hogy nem lesz egy két olyan bejegyzésem, amikor éppen egy review-t írnék majd egy adott eszközről, vagy szolgáltatásról. De leginkább az angliai életről, illetve a Newcastle városában szerzett élményeimről cikkezek majd.

Hobbi szinten foglalkozom még társadalomkritikával, valamint az utazások, és ezen belül is a repülés nagy szerelmese vagyok. Láthatjátok tehát, hogy elég változatos, témákkal tudok készülni nektek.

Egy kicsit rólam

1993 novemberében születtem Budapesten. Az általános, valamint középiskolai tanulmányaimat szintén itt végeztem. Majd a felsőfokú képzésemet, a Dunaújvárosi Egyetemen (avagy amikor én kezdtem, még Dunaújvárosi Főiskolán) végeztem, és az ERASMUS program keretében jutottam ki Angliába.

Bár nem volt tervbe véve az, hogy kiköltözöm, azonban megtetszett a környezet, a hangulat, és még sok mindent tudnék itt felsorolni, de 2014. szeptembere óta Newcastle upon Tyne városában élek. Anglia észak-keleti részén.

Ha bármi kérdésetek van, akkor az elérhetőségeimet alább találjátok.

Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
YouTube: http://www.youtube.com/user/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Email: szutor.mark@mndsblog.com

 

© Szutor Márk
Copyright by M&D’s Blog 2014 – ©

 

Rólunk: Márk” bejegyzéshez 249 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.