Rólunk: László

10408969_962311537135307_1999242047195014767_n

Helló,helló!

Mivel a tisztelt kollegáim rendelkeznek egy rövid bemutatkozó szösszenettel,ezért az illem úgy diktálja,hogy én is így tegyek.

Én és az írás. Nem mondanám azt,hogy nagyon távol állunk viszont azt sem, hogy nem. Márk és én még Dunaújvárosban találkoztunk mikor még itthon volt és ő is ott tanult. Ennek köszönhető az, hogy tudomásomra juthatott a M&D’s Blog oldala.

Néhány cikk elolvasása után azt gondoltam, hogy milyen érdekes lehet az, ha egy ilyen oldallal foglalkozik az ember. Ezután rátaláltam arra, hogy munkatársakat keresnek és úgy gondoltam, hogy itt a lehetőség, hogy megmérettessem magam azzal, hogy milyen írással foglalkozni. Hiszen olvasni szeretek de nem mondanám azt, hogy mindent elolvasok. Valamint lehetőségem lesz könyvekkel foglalkozni (nem csak hobbiból).Mind ezt a célból, hogy ezt megoszthassam a kedves olvasókkal akik esetleg kedvet kapnak az adott könyv elolvasására.

Mint említetem a szabadidőmben szívesen olvasok, továbbá tv-sorozat függő vagyok. Ami a szabadtéri időtöltést tekinti, igyekszem minél többet mozogni épp ezért sokat focizom, hiszen nagyon szeretem rúgni a bőrt.bár kézilabdakapus is voltam, jobban preferálom a futballt.

Magamról egy pár információmorzsa:

Téglás László Tamás névvel láttak el kedves szüleim miután 1987 október 30-án születtem. Általános iskolai tanulmányaimat Budapesten kezdtem el majd 1995-ben Fótra költöztünk és onnan felvételiztem a Dózsa György Gimnáziumba (és Tánc Szakközépiskola is ma már) ahova felvételt nyertem.

2000-től 2006-ig voltam a tanulója,majd érettségi után a Dunaújvárosi Főiskolára jelentkeztem. Oda 2006 és 2007 között jártam majd családi okok miatt haza költöztem. 2008-tól 2010-ig  Magyar Üzleemberképző Főiskola kereskedelmi szakmenedzser OKJ képzés amit önhibámon kívül-nem csináltam biztonsági mentést a szakdolgozatról-nem fejeztem be.

Időközben egy középfokú angol vizsgát sikeresen letettem a BME-n. Majd két év az Óbudai Egyetemen Műszaki Menedzserként, ennyi idő kellett míg rájöjjek, hogy nem igazán az én világom.2012-től a Dunaújvárosi Főskolára ismét felvételiztem-ami azóta ugye egyetemi minősítést nyert-és azóta ott tanulok mérnök informatikusként.

Köszönöm szépen,hogy időt szakítottál erre a pár soros bemutatkozásra.

Facebook: https://facebook.com/teglaslaszlo
Twitter: https://twitter.com/teglas_laszlo/
Instagram: https://www.instagram.com/teglaslaszlo/
Email: teglas.laszlo@mndsblog.com

© Téglás László
Copyright by M&D’s Blog 2014 – ©