Termékbemutató: Huawei P9 (Negyedik rész)

Sziasztok! El sem hiszem, de már több mint egy hónap telt el mióta kezembe vettem a Huawei P9-et és biztos vagyok benne, hogy jól választottam.

Nem azért, mert sokan helyeselték, hogy jól döntöttem és nem fogom megbánni, hanem azért mert helyes volt a megérzésem bármilyen hülyén is hangzik.

Lássuk mi történt azóta mióta a Huawei-re cseréltem a régi LG-met

Először közelebbről megismertük az eszközt kívül és belül, hogy aztán a másodikban egy heti használat után megírjam nektek a saját tapasztalataim. Az ezt megelőző részben pedig teljesítményértékeléssel foglalkoztunk, míg végül elértünk az utolsó részhez a Huawei P9 termékbemutató sorozattal.

Ahhoz képest, hogy a megszokottnál kicsit nagyobb a telefon számomra, elég gyorsan alkalmazkodott a kezem a méretéhez. Valamint az is meglepő volt, hogy miután ultratakarékos beállításra álltam át az tényleg ki is tartottadd míg töltőre tudtam tenni . Nem pedig csak egy opció volt amit parasztvakításnak tettek bele.

A későbbiekben a kategóriájában levő konkurens telefonokkal fogjuk összehasonlítani valamint néhány egyéb információt is megosztunk veletek.

A Huawei P9 180.000 forintos kezdőárral startolt még 2016 április 27-én.  Jómagam 152.000 forintért vettem 2017 január 4-én.

Egy ilyen kaliberű telefon megjelenésekor mindig az első szempont az ár/érték úgy gondolom.

2017-02-07

Látható, hogy csak a Samsung zászlóshajója valamint az iPhone szintén legfelső kategóriás készüléke tudja csak legyűrni a P9-et. Ez a két telefon árban messze eltér  a Huawei P9 árától. Előbbi 285.000 forint az utóbbi 256.000 forintba került mikor kikerültek a mobilszolgáltatók polcaira.

A Huawei a P9, P9 Plus, Mate9 és Mate 9 Pro modellekre egy úgy nevezett 3-3-3 Arany Szintű VIP Szolgáltatást nyújt aminek a lényege az, hogy 3 év garanciát vállal a gyártó a telefonra, 3 hónap képernyő cseregarancia véletlen sérülés esetén amit azonnal kicserélnek valamint 3 hónap készülékcseregarancia hardverhiba esetén. A felhasználási feltételeit az előretelepített HiCare alkalmazáson belül megtalálja a felhasználó.

A telefont azoknak ajánlanám akik elérhető áron keresnek egy olyan készüléket ami nem csak gyors, de megbízható is. Nem egy gamer telefonról beszélünk ami szaggatásmentesen viszi a legújabb játékokat, hanem egy olyanról ami a multitaskingra van kihegyezve.

Egy rohanó világban élünk. Mindenki a lehető leggyorsabban akarja elvégezni a dolgát, hogy a következőt tudja csinálni. Ez a telefon képes követni a rohanást véleményem szerint. Mindezek mellett a Huawei 3-3-3 garanciája igen csábító tud lenni egy ilyen döntés meghozatalában.

Remélem tetszett a termékbemutató és a továbbiakban is velünk tartotok!

Amennyiben igen, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-t, és osszátok meg, hogy minél több emberhez elérjen. Ha nem szeretnétek lemaradni a további tartalmainkról sem, akkor kérlek iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül. Valamint kövessetek bennünket az alábbi közösségi média platformok mindegyikén.

Mégegyszer köszönjük, hogy ismét velünk tartottatok! Sziasztok!


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50

Téglás László

Facebook: https://facebook.com/teglaslaszlo
Twitter: https://twitter.com/teglas_laszlo/
Instagram: https://www.instagram.com/teglaslaszlo/
Email: teglas.laszlo@mndsblog.com

© Téglás László
© Copyright by M&D’s Blog Since 2014

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.