4 nap, 3 éjszaka, és 2 túra, valamint az Északi Fény, retúrjeggyel Izlandra!

Jól hangzik nem?!

Legalábbis egy ilyen akciódús nap Icelandair által történt lezárásaként mindenképpen.

Lássuk is a részleteket!

icelandair-marc-3

A foglaláshoz nem is kell mást tennetek, mint meglátogatnotok az alábbi weboldalt!

http://www.icelandair.co.uk/holidays/package/iceland-winter-special/?utm_source=newsletter&utm_campaign=week9_holiday&utm_medium=email

A rezervációkat 2017. március 29-én 23:59 GMT-ig van időtök megkötni, és az utazási időszakotoknak 2017. szeptembere, és 2017. december 31-e között kell teljesülnie. A fent emlíett árak egy felnőtt fő részére oda-vissza történő utazásra értendőek. Az árak már magukban foglalják a viteldíjat, az üzemanyagfelárat, a repülőtéri illetékeket, és adókat. Valamint két darab maximum 23 kilogrammos feladott poggyász díját, illetve egy kis méretű kézipoggyász fedélzetre vitelének díját.

Amennyiben pedig bármi kérdésetek van, akár a foglalást, akár az Icelandair-t, illetően, akkor ne habozzatok megkeresni minket. Akár a kommentek között, akár az elérhetőségeinken.

Ha tetszett ez a cikk, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-t, és osszátok meg, hogy minél több embert elérhessünk. Ha szeretnétek értesülni további akciós ajánlatokról, a heti hírekről, illetve minden egyéb tartalmunkról, akkor iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül, vagy kövessetek minket az alábbi közösségi média platformok mindegyikén.

Köszönjük, hogy ismét velünk tartottatok! Sziasztok!


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50

Szutor Márk

Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
YouTube: http://www.youtube.com/user/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Email: szutor.mark@mndsblog.com

Icelandair_NO

© Szutor Márk
Copyright by M&D’s Blog 2014 – ©

 

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .