Villámakció az Icelandair-től

Úgy tűnik nem telhet el egy hét anélkül, hogy az Izlandi légitársaság ne jelentene be egy újabb leárazást valamelyik útvonalán.

Nincs ez most sem másképp, ezúttal az Egyesült Királyság területéről a szigetországba induló járataikon tartanak igencsak nagy leértékelést.

Na, de akkor ugorjunk is bele a részletekbe!

Icelandair Marc 10

One way

Return

GATWICK

£70*

£126*

BIRMINGHAM

£70*

£127*

MANCHESTER

£74*

£131*

GLASGOW

£70*

£127*

HEATHROW

£81*

£138*

A fent emlíett árak egy felnőtt fő részére oda-vissza történő utazásra értendőek. Az árak már magukban foglalják a viteldíjat, az üzemanyagfelárat, a repülőtéri illetékeket, és adókat. Valamint két darab maximum 23 kilogrammos feladott poggyász díját, illetve egy kis méretű kézipoggyász fedélzetre vitelének díját. Az ajánlat a meghirdetéstől számítva egészen a 2017. március  14-ig elkészített új foglalásokra érvényes. Az Izlandra történő utazásoknak 2017. április 18-a, és 2017. július 15-e között kell megtörténnie.

A tájékoztatás nem teljeskörű, további részletekért, keressétek fel a http://www.icelandair.co.uk/special-offer/ weboldalt.

Amennyiben pedig bármi kérdésetek van, akár a foglalást, akár az Icelandair-t, illetően, akkor ne habozzatok megkeresni minket. Akár a kommentek között, akár az elérhetőségeinken.

Ha tetszett ez a cikk, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-t, és osszátok meg, hogy minél több embert elérhessünk. Ha szeretnétek értesülni további akciós ajánlatokról, a heti hírekről, illetve minden egyéb tartalmunkról, akkor iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül, vagy kövessetek minket az alábbi közösségi média platformok mindegyikén.

Köszönjük, hogy ismét velünk tartottatok! Sziasztok!


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50

Szutor Márk

Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
YouTube: http://www.youtube.com/user/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Email: szutor.mark@mndsblog.com

Icelandair_NO

© Szutor Márk
Copyright by M&D’s Blog 2014 – ©

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .