Elérhető a WizzAir 2018-as téli menetrendje!

A tegnapi Aegean Airlines akció után,

Most egy másik fontos partnerünk is nagy bejelentést tett.

Hiszen a Wizz Discount Club tagok már akár most lefoglalhatják a 2018 téli időszakára tervezett utazásaikat.

És, hogy ez mit is jelent? Nos azt, hogy a tagságot kiváltók két héttel a teljes bejelentés előtt foglalhatnak hihetetlen árú jegyeket. Lássuk a részleteket!

md_344083

Mi is az a Wizz Discount Club?

Nos ez mondhatni a WizzAir elképzelése egy törzsutas programról, melyhez bárki csatlakozhat, 9.990 Forint éves díj ellenében. A tagság magában foglal 1.450 Forint kedvezményt foglalásonként a feladott poggyász árából, és minimum 2.900 Forint kedvezményt biztosít minden olyan WizzAir jegyárból melynek értéke meghaladja a 6.990 Forintot. Valamint a fentebb említett kedvezmények a klubtag útitársára is érvényesek, amennyiben azonos foglalásban szerepel a klubtaggal, illetve foglalásonként legfeljebb egy további személlyel standard tagság esetén, és legfeljebb öt személlyel csoportos tagság esetén.

A 2018-as téli időszakra vonatkozó menetrend egyelőre a Wizz Discount Club tagok számára érhető el, és a 2018. február 22-től számított két hétben ez exklúzív tartalom marad. Mindezek után az klubtagsággal nem rendelkező utasok is elkezdhetnek ezeken az útvonalakon foglalni.

A jelenlegi ajánlat keretében, mindazok tudják majd megkeresni, és lefoglalni téli utazásaikat, akik Cluj-Napoca (Kolozsvár) repteréről tervezik az utazásaikat. A tájékoztatás nem teljeskörű, további részletekért, és feltételekért látogassátok meg a wizzair.com weboldalt.

Amennyiben pedig bármi kérdésetek van, akár a foglalást, akár a WizzAir-t, illetően, akkor ne habozzatok megkeresni minket. Akár a kommentek között, akár az elérhetőségeinken.

Ha tetszett ez a cikk, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-t, és osszátok meg, hogy minél több embert elérhessünk. Ha szeretnétek értesülni további akciós ajánlatokról, a heti hírekről, illetve minden egyéb tartalmunkról, akkor iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül, vagy kövessetek minket az alábbi közösségi média platformok mindegyikén.


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50

Szutor Márk

Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Email: szutor.mark@mndsblog.com

wizz_header_2015

© Szutor Márk
© by M&D’s Blog Since 2014

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.