Heathrow – Inverness járatsűrítés a British Airways-nél

BA Media CentreA Brit Légitársaság lapunkhoz eljuttatott sajtóközleményében jelentette be az Inverness – Heathrow járatainak bővítését.

Melynek keretén belül a jelenleg hetente közlekedő hétről, mindössze tíz járatra emelkedik majd a két város közötti szolgáltatások száma 2018. márciusától.

Az új menetrend egy 30%-os kapacitás bővítést jelent az útvonalon, és ez a második jelentősebb gazdasági fejlesztés a British Airways jóvoltából, a Loganair-el kötött code-share megállapodás után, mely kifejezetten a Skót felföldre és a Skót-szigetekre irányul.

inverness-castle

Az új járatok menetrendje a szerdai nap folyamán az alábbiak szerint alakul

British-Airways-logo-ribbon-logo-219x286BA1470
LHR – INV
Heathrow Airport – Inverness Airport
Ind – Érk:
18:05 – 19:45


British-Airways-logo-ribbon-logo-219x286BA1471
INV – LHR
Inverness Airport – Heathrow Airport
Ind – Érk:
20:05 – 21:35


Phyllis Stuart, a British Airways Inverness-i manager-e elmondta:

“Örömmel tölt el mindannyiunkat, hogy mégtöbb járatot tudunk biztosítani az ügyfeleinknek a felföld fővárosából, és ennek megfelelően mégtöbb lehetőségünk van a már 18 hónapja sikeres útvonalunkat fejleszteni.

Az új menetrendünknek, ami a 2018-as év kora nyári időszakában lép majd életbe, és lehetőséget ad az ügyfeleinknek arra, szerdánként, szombatonként, és vasárnaponként napi kettő oda-vissza járat közül választhassanak Inverness és London között.

Mind mi, mind a partnereink az Inverness Airport-nál valamint az üzleti közösségek a régióban folyamatosan azon dolgoztak, hogy különböző befektetőket, és befektetéseket hozzanak a régióba. Nem is beszélve arról, hogy próbálták az üzleti és a magánjellegű utazóknak a mi szolgáltatásainkat ajánlani. A jelenlegi járatsűrítés ismét egy tökéletes példája annak a British Airways által fenntartott elkötelezettségnek a Skót-felföld és a Skót-szigetek felé.”

Az új járatok menetrendje a szombati nap folyamán az alábbiak szerint alakul

British-Airways-logo-ribbon-logo-219x286BA1470
LHR – INV
Heathrow Airport – Inverness Airport
Ind – Érk:
17:10 – 18:50


British-Airways-logo-ribbon-logo-219x286BA1471
INV – LHR
Inverness Airport – Heathrow Airport
Ind – Érk:
19:40 – 21:15


Inglis Lyon, a Highlands and Islands Airport Limited Ügyvezető Igazgatója a járatsűrítések alkalmából elmondta:

“Ez a bejelentés mindenképpen jó hír a felföldi közösségeknek, és az Inverness Airport-nak. Szorosan együtt dolgoztunk a British Airways-el azért, hogy a csatlakozási lehetőségeket minél jobban beépítsük az új menetrendbe. Ennek megfelelően két irányú átszállásokat tudunk biztosítani mind az Atlantába, San Diego-ba, Phoenix-be, Berlinbe, és Mexikóvárosba induló, illetve innen érkező utasainknak. Az új menetrend alapján körülbelül 10%-os növekedést várunk a kifejezetten Inverness-be érkező utasok számában, akik a Skót-felföld, és Észak-Skócia kultúrális lehetőségeit szeretnék felfedezni.”

Az új járatok menetrendje a vasárnapi nap folyamán az alábbiak szerint alakul.

British-Airways-logo-ribbon-logo-219x286BA1470
LHR – INV
Heathrow Airport – Inverness Airport
Ind – Érk:
17:25 – 19:05


British-Airways-logo-ribbon-logo-219x286BA1471
INV – LHR
Inverness Airport – Heathrow Airport
Ind – Érk:
20:15 – 21:50


Stewart Nicol, az Inverness Chamber of Commerce Vezérigazgatója elmondta:

“Mindenképpen jó hírnek számít mind Inverness-nek, mint a Skót-felföldnek hiszen az Inverness Airport számára az egyik legfontosabb útvonal került megerősítésre. Ez a fontos fejlesztés hatalmas fejlődést jelent a csatlakozó utasok számára függetlenül attól, hogy az Egyesült Királyság legforgalmasabb repteréről, avagy oda repülnek majd. A British Airways elkötelezettsége Inverness, és ezen útvonal felé hatalmas lelkesedésnek örvend, és jól demonstrálja a a Skót-felföld üzleti közösségeinek fontosságát a globális hálózaton.”

Köszönjük a British Airways munkatársainak, hogy továbbra is partnerükként tekintenek ránk, és, hogy rajtuk keresztül eljuttathattuk hozzátok ezeket a híreket. Illetve gratulálunk mindenkinek aki kivette a részét a Heathrow – Inverness – Heathrow útvonalfejlesztéséből.

Ha bármi kérdésetek van akár a British Airways-el, vagy bármely más OneWorld Alliance, illetve egyéb légitársasággal kapcsolatban, akkor nyugodtan keressetek meg minket az alábbi elérhetőségeink bármelyikén.

Ha tetszett ez a cikk, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-t, és osszátok meg, hogy minél több embert elérjen. Amennyiben nem szeretnétek lemaradni a további tartalmainkról sem, akkor kérlek iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül. Illetve kövessetek bennünket az alábbi közösségi média platformok mindegyikén.


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50

Szutor Márk

Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
YouTube: http://www.youtube.com/user/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Email: szutor.mark@mndsblog.com

british-airways-logo

© Szutor Márk
Copyright by M&D’s Blog 2014 – ©

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.