Jártatok már Newquay-ban?

Ha még nem, akkor most lehet, hogy itt a kiváló lehetőség számotokra.

Hiszen nyaralásotokat, akár egy szezonális munkavállalással.

Sőt akár állandó pozíciókkal is kiegészíthetitek, hiszen a Newquay, Cornwall Airport újabb állásajánlatokat hirdetett meg.

Lássuk a részleteket!

efb79f63-12eb-4e29-b6b8-b33c3d857102

Azonban még mielőtt nagyon belemennénk az állásajánlatokba, és a reptér által kínált lehetőségekbe. Jöjjön egy földrajz lecke.

Az Egyesült Királyság, Cornwall megye nyugati partjának közepén található a kisváros, Newquay. A 19-ik században megalapított halászfalu folyamatos növekedést tudhat magáénak, és a mai napra már egy közel 30.000 fős kisvárossá nőtte ki magát. Mindazoknak, akik inkább vizuális típusok, pedig csak az alábbi Google Maps ablakra kell nézniük, hogy kiderítsék merre is van Newquay.

Ami pedig a Newquay, Cornwall repülőtér állásajánlatait illeti!

Jelen pillanatban az alábbi pozíciókba keresnek megfelelő szakembereket. A jelentkezőknek pedig nem is kell mást tennie, mint az öt link közül rákattintani az őket érdeklőre.

Aviation Security Officer
Barista and Retail Assistant
Airside Services Officer
Passenger Services Agent 
Customer Services Assistant

És 2018. december 18-a előtt beadni a jelentkezésüket bármelyik lehetőségre.

Sok sikert kívánunk mindannyiótoknak, ha arra adjátok a fejeteket, hogy megpályázzátok valamelyik pozíciót. Amennyiben pedig csak egy látogatást tennétek Newquay-ban, úgy repülőjegyeiteket a legolcsóbban, és a leggyorsabban a Skyscanner.net weboldalon keresztül tudjátok megtenni.


Ami a magunk részét illeti, mi köszönjük a Cornwall Airport munkatársainak, hogy megkerestek bennünket ezekkel a hírekkel. Reméljük, hogy a sikeres jelentkezők között egy-egy olvasónk is ott lesz majd.

Ha tetszett ez a cikk, akkor nyomjatok rá egy like-t, és osszátok meg, hogy minél több emberhez elérjen. Amennyiben nem szeretnétek lemaradni a további tartalmainkról sem, úgy iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül, valamint kövessetek minket az alábbi közösségi média profiljaink minegyikén.


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50

Szutor Márk

Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Email: szutor.mark@mndsblog.com

2896f347-a9df-4d8a-965b-d6f0a6bf0850

© Szutor Márk
© Copyright by M&D’s Blog Since 2014

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .